Villa i Stia i Toscana

La Casa di Peter

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På bakkeskråningerne fire kilometer fra Stia, hvor man finder alle indkøbsmuligheder og togstation, ligger denne villa med flot udsigt over den skovklædte Casentino-dal. Her skal man ikke komme, hvis man vil udforske Toscanas klassiske kulturbyer, for de er alt for langt væk, men søger man frisk luft, fred og ro, smuk natur og uspolerede byer, så er valget godt.

Dejlig villa

Huset er hyggeligt, velindrettet og yderst komfortabelt. Her er vaskemaskine, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, og i den store have, som omgiver huset, finder man grill, pizzaovn og et godt svømmebassin (ca. 10 x 5 m) med solsenge og en lille legeplads. De sidste 500 m frem til huset er grusvej.

Villa med 8 sovepladser:
- Husets 110 m² ligger næsten i ét plan, kun fire trin adskiller to niveauer. Her findes stue med pejs og sovesofa til to personer, køkken, to badeværelser, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har egen veranda) og et soveværelse med to enkeltsenge. Foran stuen findes en veranda med bord og stole, og i en høj kælder er der et rum med vaskemaskine samt et andet rum med grill.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Podere Varlunga

Borgo alla Collina, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Castellina

Capraia e Limite

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map