Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Infinito

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra både huset og terrassen har man udsigt, så langt øjet rækker, over dale, sletter, skove, vinmarker, byer osv. osv. Her kan I bo to familier sammen og selv bestemme tempoet, mens børnene boltrer sig i haven eller leger i poolen.

Smuk villa med udsigt

Denne smukke villa fra omkring år 1800 er blevet sat flot i stand og udlejes nu på ugebasis. To trapper fører op til første etage, og da de fører til hver sin separate del af etagen, er villaen usædvanlig velegnet til to større familier. Fra både huset og fra terrassen har man udsigt, så langt øjet rækker, over dale, sletter, skove, vinmarker, byer osv. osv.

Pool og anden underholdning

I villaens store have kan du finde på nok at lave. Hvis du ikke vil solbade eller bade i den dejlige pool, kan du more dig med lille bane, der kan bruges til fodbold, volley eller basket ball. Her er også bordtennis samt bordfodbold, og mændene kan få stillet deres grill-lyst ved grillen.

Strategisk placering

Villaen ligger 5 km fra den livlige Sinalunga, hvor der er et stort udbud af supermarkeder, restauranter og butikker. Samtidig er der heller ikke langt til spændende kulturbyer som Siena (ca. 45 km), Arezzo (ca. 45 km) og Firenze (105 km).

Villaen på Villa Infinito

Villa med 16 sovepladser

Villaens 300 m² er fordelt på to etager i hovedbygningen samt et mindre anneks under terrassen. - I stueetagen finder vi et stort spisekøkken/alrum med pejs, stor opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet, toilet med håndvask og wc samt separat vaskeri med vaskemaskine. - To trapper fører op til første etage, og da de fører til hver sin separate del af etagen, er villaen usædvanlig velegnet til to større familier. Den ene trappe leder til to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og tre badeværelser med bruser og toilet. Den anden trappe fører til et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge samt tre badeværelser med bruser og toilet. - I annekset finder vi et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse/toilet. Alle soveværelser har med andre ord eget badeværelse, og så er her tilmed to ekstra toiletter.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Populært i Toscana

search map