Feriebolig i Siena i Toscana

Terrazza Benito

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sieneserne er et folkefærd helt for sig selv. Første gang man besøger byen, bliver man slået af dens harmoniske skønhed, der ikke har sin lige i denne verden, men hvis man efter flere besøg begynder at komme tættere ind på byens befolkning, så er det denne, der gør det største indtryk.

Palio i Siena

Alene at forstå palio, hvis ydre udtryk er et hesteløb to gange om året, men hvis sjæl er meget mere, ja i grunden hele nøglen til at begribe Siena, er et livstidsstudium. Kærligheden til de heste, som løber i palio, afspejler sig også i denne lejligheds navn, den er nemlig opkaldt efter den fantastiske hest, der i sin tid formåede at vinde løbet hele fem gange. Det er mange årtier siden, men du finder ikke én sieneser, der ikke ved det.

Lejligheden

Men tilbage til lejligheden. Den ligger i en lille gyde på første sal, og den er både nydeligt indrettet og velholdt, men det bedste af det hele er nu, at den har en overdækket terrasse med bord, stole og grill, hvorfra du i ophøjet ro kan skue ud over byens tage. N.B.: Den angivne pris gælder for to personer, tillæg for brug af sovesofa betales på stedet, jf. prislisten.

Toværelseslejligheden Benito med 2+3 sovepladser
- Lejligheden er 55 m² stor og består af stue med veludstyret køkkenhjørne (fire gasblus, miniovn, opvaskemaskine, køleskab med frostboks og kaffemaskine), satellitfjernsyn, sovesofa til én person (mod betaling af tillæg) og sovesofa til to personer (mod betaling af tillæg), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Her er aircondition (gratis) og internetadgang (mod betaling). Og så er der lige den overdækkede tagterrasse på ca. 10 m².

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terrazza Belvedere

Firenze, Toscana

Villa Borri

Casciana Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Casa La Vite

Abbadia San Salvatore, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map