Anmeldelser af La Prodaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Prodaia

Læs personlige anmeldelser af La Prodaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Prodaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende og hyggeligt ferieparadis

God og stor lejlighed. Med alt ønskelig interiør.
Meget søde, gæstfrie og behjælpelige værter.
Rent og velfungerende.

Anbefaling til kommende gæster

Vær opmærksom på ved ophold i de varme sommermåneder, der er ikke aircondition.

La Prodaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Prodaia
Toværelseslejligheden Spigo med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastiske Toscana

Jeg og min familie tilbragte en uge på La Prodaia I lejligheden Malva.

La Prodaia er et dejligt sted! Lejligheden var god og rummelig, ren og pæn. Der er et lækkert pool område med en dejlig udsigt ud over marker og bjerge. Stedet ligger tæt på Siena som klart kan anbefales et besøg. Værtsparet er søde og meget hjælpsomme med tips til bla. gode spise steder.

Det eneste vi manglede var måske en hel privat terrasse. Ellers kan vi ikke klage over noget som helst! Vi kan klart anbefale stedet!

Anbefaling til kommende gæster

Hvis I er vininteresserede så ta' også en tur til Montalcino (Brunello vinene) ca. 45 min kørsel derfra.

La Prodaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Prodaia
Toværelseslejligheden Malva med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Skønne omgivelser med hjemlig stemning

Lejlighederne er beliggende på en bakketop, med udsigt over et skønt, nærmest malerisk landskab. Vi ankom til en smuk lejlighed som levede fuldt op til billederne. Lejlighederne rengøres af ejeren selv, og fremstod rene og med en duft af frisk lavendel. En dejlig start!
En rigtig dejlig pool med smuk udsigt over det dejlige landskab. Poolen har en fin størrelse, både til børn og voksene.
Et utrolig venligt værtspar, som gerne giver gode tips til seværdigheder samt indkøbsmuligheder. Vi havde også den fornøjelse at lave pizza sammen med dem den ene dag, i pizzaovnen beliggende bag lejligheden. Vinen de selv producerer (ca. 4.000 flasker, 7 EUR) er også rigtig god, og kan købes under besøget. Olivenolien er helt fantastisk, og produceres kun i meget små mængder. Vi var heldige at få 1l med for 14 EUR.
Afslutningsvis er det utrolig godt beliggende i forhold til seværdigheder. Siena er absolut et besøg værd!

La Prodaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Prodaia
Toværelseslejligheden Spigo med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

La Prodaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Prodaia
Toværelseslejligheden Spigo med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Hugo og rejsefælle fra Taarbæk boede på La Prodaia i Siena fra d. 24. september til d. 1. oktober 2011.

Turen til Firenze og La Prodia var meget meget fin. Det er et dejligt sted med en praktfuld udsigt over en del af Toscana, en skøn terrasse med både morgen -og aftensol, herfra kunne man nyde det praktfulde landskab, vi boede rigtig godt, en fin lejlighed hvor der var hvad der skulle være. Vores værtsfolk var meget søde og hjælpsomme, uden på nogen måde at være påtrængende, selv om vi boede dør om dør. Det skønne ved stedet er, at det ligger i dejlige landlige omgivelser og derved en skøn fred og ro, hvor man kan nyde naturen. Der er kun 10 min. med bus op til Siena by som også er meget hyggelig. Derudover ligger der jo et hav af dejlige gamle byer ud over landet, disse er specielt skønne (syntes vi) syd for Siena, hvor de er gamle, velholdte og romantiske.

Jeg skal dog ikke undlade at skrive, at bl.a. Chianti ruten op til byen Greve også er en skøn tur og oplevelse. Vi er sikre på at vi vil vende tilbage til dette skønne område

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kurt og fruen fra Herlev boede på La Prodaia i Siena fra d. 6. til d. 20. august 2011.

Ved ankomsten til La Prodaia blev vi varmt modtaget af Hr. og Fru Carlo der viste os lejligheden hvor vi skulle bo, samt oplyste os om at der var vaskemaskine samt trådløs internet til fri afbenyttelse, herefter viste de os rundt på landejendommen, et meget dejligt og hyggeligt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dennis och Christina från Mölndal i Sverige bodde på La Prodaia i Siena från den 28. maj till den 2. juni 2011.

Det är mig en glädje att rapportera att vi hade en alldeles utmärkt resa till Toscana och mycket berodde på Er medverkan. Bokningen gav oss ett utomordentligt trevligt boende på La Prodaia utanför Siena – välskött, prydligt, underbart trevligt och hjälpsamt värdpar. Välutrustat-faktiskt- kök och ett kylskåpshaveri på lördag kväll ordnade Carlo snabbt och bra – ett nytt skåp kom på söndag morgon!! Väl värt att rekommendera.

Till detta kommer också mycket bra information från Er. Jag fäste mig särskilt vid ”Praktiska informationer”… som var en utmärkt balanserad info – vad som fanns och vad som krävdes av oss. Allt praktiskt i anslutning till beställning, betalning o s v har Ni all heder av. Det var lättare att åka buss i Siena än i Göteborg efter all information! För buss åkte vi och det var perfekt att låta bilen stå kvar på gården. Tack för tipsen om de näst intill bilfria städerna.
En del av resan hade vi ordnat på egen hand. Det var en 10-dagarsresa med stop i Pisa 4 dygn ( ett litet bra hotel intill järnvägen passade alldeles utmärkt för bl a järnvägsresor över dagen).

Våra 3 första dagar täckte Pisa (mycket promenader på lite undanskymda smultronställen) och Lucca (fantisktisk stad)- en planerad dagsresa till Florens hade blivit att gapa över för mycket! I hämtad hyrbil körde vi sedan till Siena och där kom informationen om bilkörning väl till pass. Körtid mellan Pisa-Siena var 2,5 timmar för 13 mil – allt beroende på hastighetsbegränsningar ner till ibland 20 km…. Siena – en stad som måste ses! Allt andades kultur och det var intressant hur kulturen grep in i människors vardagsliv. Givetvis fick man bara att smakprov på allt som fanns men ett tips – trots att jag hade gjort en gott förarbete kunde man ha gjort ännu mer… Utflykter till de gamla städerna San Gimignano och Monteriggioni – fascinerande! Rundtur i Chiantiområdet-mer än vackert. Det var en utsökt resa – tack till Er för god medverkan.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kolbjørn og familie fra Flatdal i Norge boede på La Prodaia i Siena fra d. 21. til d. 28. maj 2011.

Vi har kome heim etter ei fantastisk veke i Siena og på La Prodaia. Det har vore ein så hyggeleg og flott oppleving, heile turen. La Prodaia var akkurat som det stod; hyggeleg, fredeleg og sjarmerande. Eit veldig hyggeleg vertsskap, forekommande og vennlege, ikkje påtrengande, men veldig hjelpsomme når vi lurte på noko. Ein flaske vin og olivenolje venta på oss i leiligheten då vi kom, det sette vi pris på. Passe nær Siena, lett å kome dit med buss.

Vi fekk kontakt med ein norsk guide i Siena, og det kan anbefalast. Ho tek små og store grupper, og passer veldig godt til skandinaviske turister. Liv Inger Pompei, http://www.norskturistguideisiena.com/index.html

Ho er veldig kunnskapsrik og er veldig dyktig til å formidle all historie utan at du blir heilt neddynga i årstall og detaljar. Vi leide ho ein halv dag i Siena og ein heil dag rundt i Toscana, der vi blant anna fekk med oss besøk på ein vingard, Fanti i Montalcino. Brunnelo-vin er nydeleg!

Elles var alt med denne turen veldig bra, frå å finne fram til rett plass på heimesidene dykkar, til bestilling, til sjølve opphaldet. Det blir ikkje siste gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Rie og familien fra Trørød boede på La Prodaia i Siena fra d. 5. til d. 12. august 2010.

I Sienna fik jeg meget god kontakt med Signora Rosati. Hun var fantastisk sød og hjælpsom.
Husk et transformerstik - der er italienske stik i hele lejligheden. Jeg havde glemt vores og lånte hos værtinden. Hun troede der var i lejlilgheden, for de forrige gæster havde også lånt nogle!!! Hmmm dem havde de altså taget med sig.
Der var opvaskemiddel og børste/svamp til rådighed. Jeg havde en Bodumkaffekande med og det var en stor hjælp. Der varmes vand på komfuret i en gryde, og hvis der er noget du ikke kan undvære i et køkken, som kan transporteres uden for meget bøvl - så tag det med.
Vores søde værtinde havde fyldt køleskabet med flasker med vand - og vi efterlod også nogle, da vi rejste, ligesom der var toiletpapir og ekstra ruller på badeværelset da vi ankom.
Der var fint rent og i orden, og håndklæderne var kridhvide og bløde - luksus.

Vi kørte lidt rundt og besøgte bla. San Antimo, som desværre også er blevet fundet andre turister. Det obligate besøg hos "taske pusheren" i San Gimignano blev selvfølgelig også klaret.
Hvis man er til krukker, pragtfulde borde, bemalet keramik etc. ligger der et fantastisk sted udenfor Pienza.

Der er jo så meget at se, men jo - vort værtspar anbefalede os en lokal restaurant (no credit cards) ca 10 km væk. De talte engelsk, var fantastisk søde og lavede pragtfuld italiensk mad basis et meget varieret menukort. Det var billigt - 3 voksne med 2 retter mad og salat + vand og rigeligt vin kostede ca. € 45 totalt. Det er ok !! Og vort værtspar havde garanteret ikke anbefalet stedet, hvis det ikke var godt og billigt efter deres mening.
Restauranten hedder
Il Ristoro
Via Corsano Grotti 574, Ville di Corsano, 53014 Monteroni d'Arbia (Sienna)
Tel: 0577 377 912 - mail info@osteriailristoro.it
Det anbefales at bestille bord.

Jeg købte et par flasker olivenolie på gården, før vi rejste og har nu et dejligt ferieminde. Vores vært kunne simpelthen ikke få ind under håret, at vi rejste den dag, der var generalprøve på Il Palio (jeg forstod det heller ikke rigtigt), men det daglige udkomme i Danmark skal jo også passes.
Til almindelig oplysning kan jeg fortælle, at Giancarlo kommer fra "Pindsvinets kvarter" og de deltog ikke i år. Han var i sin ungdom den, der passede hestenene i hans Contrada, og han viste mig i en bog billeder af en rigtig flot fyr, der stod sammen med en hest. Hans kone oplyste, at han hver dag op til Palioen var i Sienna for at følge med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Asle og familie fra Bergen boede på La Prodaia i Siena fra d. 31. juli til d. 7. august 2010.

Vertskapet på La Prodaia var helt fantastiske; hyggelige og hjelpsomme, og samtidig diskrete.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 

Lignende boliger

Arnano

Sovicille, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Arnano

Sovicille, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map