Agriturismo i Siena i Toscana

Casa Fontebenedetta

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kort uden for Siena ligger Casa Fontebenedetta, fem lejligheder (In-Italia formidler de to af dem) på en gård, der stammer fra 1800-tallet. Her er man ude på landet, hvor der er fred og ro, frisk luft og dejlig udsigt, og samtidig har man kun små to kilometer til Sienas historiske centrum.

Dejlig have med pool

Her er en god stor have med århundrede gamle træer, mange kroge og et svømmebassin på 12 x 7 meter, der står til gæsternes ekslusive brug. Neden for gården har ejerne fem hektar jord, hvorpå de dyrker oliven og har vinmarker.

God placering

Kun et par hundrede meter herfra ligger den lille forstad Scacciapensieri, hvor der er bar, en god restaurant, indkøbsmuligheder og ikke mindst et busstoppested, således at man let kan komme til centrum. Lejlighederne er nydeligt indrettet, og flere af dem råder over såvel opvaskemaskine som vaskemaskine. De lejligheder, som ikke har egen vaskemaskine, kan benytte den fælles.

Lejligheden på Casa Fontebenedetta

Treværelseslejligheden Fornino med 4 sovepladser

Er 60 m² og ligger i en selvstændig lille bygning i stueetagen. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (køleskab med frostboks, fire blus, miniovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, hårtørrer og stygejern samt -bræt. Der hører privat terrasse med bord og stole til lejligheden.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Il Pero di Cetinale

Sovicille, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Il Paggino

Radda in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Casa Lazzaro

Siena, Toscana

Il Paggino

Radda in Chianti, Toscana

Terrazza Benito

Siena, Toscana

Populært i Toscana

search map