Anmeldelser af Villa San Giorgio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa San Giorgio

Læs personlige anmeldelser af Villa San Giorgio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa San Giorgio. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Janne og familien fra Moss i Norge boede på Villa San Giorgio i Santo Pietro Belvedere fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi var fornøyd med området der vi bodde, og oppholdet var til våre forventninger.
Det var en hyggelig leilighet med god plass, men kjøkkenet kunne vært litt bedre utstyrt.
Bassenget var også veldig flott, men tennisbanen var ikke like bra.
Vi reagerte derfor kanskje litt, at det kostet 7 EUR for 1 time.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Jens og familie fra Solrød Strand boede på Villa San Giorgio i Santo Pietro Belvedere fra d. 13. til d. 18. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
SVAR: Området er skønt og smukt. Rigtig Italien. Den nærmeste by er dødssyg, så der skal køres for at opleves byer eller shoppe.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
SVAR: Klart. Meget positivt. Dejlig lejlighed, super service af værtsparret og godt med et par aften arrangementer man kan deltage i.
Har I tips til de næstkommende?
SVAR: Man skal kunne li' at de gæster andre bor tæt på og ligger tæt ved poolen. Men er man social anlagt er det positivt, at børnene får kammerater og de voksne har nogle at dele oplevelserne med.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
SVAR: Et rigtigt godt sted som vi var glade for. Lejligheden kunne dog godt have brugt lidt "hyggebelysning" i stedet for de meget få men utroligt skarpe elektriske lamper. Desuden er stedet umuligt at benytte til ferie uden en bil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Nina og hendes familie fra København Ø boede på Villa San Giorgio i Santo Pietro Belvedere fra d. 28. maj til d. 3. juni 2006.

Mht. Santo Pietro Belvedere var vi også meget tilfredse. Silvia er en dejlig værtinde. Men det ville være en god idé, hvis der lå en mappe til gæsterne med tips til, hvor man tager til stranden, hvor det nærmeste supermarked er, hvor man finder de bedste italienske pølser, skinke osv. - altså en masse små lokale tips i stedet for at man skal bruge tid på selv at finde frem til det. Man kan selvfølgelig spørge Silvia, men hun er der jo ikke altid. Men en katastrofal brøler var, at ingen havde oplyst os om, at 3. juni er helligdag! Vores sidste dag, som vi netop skulle bruge til at købe pølse, skine og ost - men hvad kunne vi få? INGENTING. Alt var lukket - det burde Silvia have oplyst os om. Heldigvis havde vi en pakke pasta og en dåse flåede tomater, så det blev en lidt lunken festmiddag, vi sluttede vores Italien-ophold af med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Per fra Gadstrup boede med familie og venner på Villa San Giorgio i Santo Pietro Belvedere fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Begge familier er helt vildt begejstrede for vores fælles ferie i Corella og Santo Pietro Belvedere. Vi har her en lille uge efter hjemkomst knap nok fået armene ned endnu og vi taler til alle som vil høre på os om vore super ferie. Vi var ovenud glade for både byerne og områderne. Opholdstederne har til fulde og mere til, levet op til vore forventninger. Begge steder fantastisk god modtagelse og service under opholdet. Alle steder såvel i lejlighed som udendørs, og i poolen var der super rent og flot.
Godt råd - husk at gøre kommende gæster opmærksomme på at de skal købe ind straks de kommer om lørdagen. Detalje omkring madlavning som måske kunne være godt at vide for de næste - køkkenerne begge steder er udstyret med Italiensk udstyr - klart nok - men i forhold til et dansk køkken så bruger man åbenbart ikke ovne i italien - for der er ingen ovn nogen af stederne - og så kunne man med fordel have et par skåle med til servering mv.
Vi har allerede varmt anbefalt både in-italia og de 2 steder som vi besøgte til dem som vi har talt med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Hill Jorunn og hendes familie fra Alta i Norge boede på Villa San Giorgio i Santo Pietro Belvedere fra d. 26. juli til d. 9. august 2003.

Stedet og plassen samsvarte med våre forventninger. Vi var veldig fornøyd med leililghet og området rundt. Nært til butikk som hadde alt vi trengte, og litt mer ......
Forøvirg var vi også (leste at tidligere gjester hadde opplevd det samme) uheldig med lås til leileighet. Dette medførte at vi hadde ikke lås i døra fra søndag (27.-29. juli) til tirsdag ettermiddag, som igjen gjorde at vi ikke kunne forlate leiligheta eller at vi måtte ta med oss alle verdier når vi forlot leiligheta. Dette ble et irritasjonsmoment og vi fikk inntrykk av at det ikke var så viktig. VI måtte mase flere ganger på å få låset ordnet og vår mann måtte montere låsen.
Videre avtalte vi at vi skulle reise torsdag 7. august kl. 1400 og at dem skulle være der for tilbakebetaling av det som gjensto av innbetalt depositum. Ingen kom kl. 1400 og vi måtte bare reise uten at dette ble oppgjort og gjennomgang av leilighet. Vi hadde rengjort veldig godt og ryddet godt etter oss, så det skal ikke være noen ting å trekke oss for.
Det som skulle være fratrekk i depositumet var 15 sett sengtøy og håndkle - totalt kr. 120 E. Det gjenstår 30 E som vi skulle ha tilbakebetalt.
Dette er nok ikke siste gang vi kjøper reiser hos dere, vi kommer nok tilbake. Vi likte oss veldig godt i Italia. Vi bodde veldig bra og hadde det godt i varmen (veldig varmt opptil 45 g i skyggen). Det var velidg bra informasjon vi mottok fra dere, alt kom godt med. Neste gang vil vi litt nærmere sjøen. Vi farta litt rundt omkring og fikk sett mye av Italia, selv om det var veldig varmt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Nina og familie fra Holte boede på Villa San Giorgio fra d. 19. til d. 26. juli 2003. Hun skrev efter rejsen:

Det var en dejlig tur. Santo Pietro Belvedere levede til fulde op til forventningerne, faktisk synes vi at det var endnu bedre end vi havde forestillet os. Lejligheden var perfekt, stor og smagfuldt indrettet med veludstyret køkken og badeværelse. Dog, et stort irritationsmoment var den helt igennem elendige bruser, der var fuldkommen tilkalket og derfor kun kunne byde på en smal stråle vand + lidt småsprøjt i vandret stråleretning! Jeg bemærkede det til damen på stedet, der gik rundt for at checke at alt var i orden, men hun slog det bare hen med at det var et generelt problem. Så afkalk dog de brusehoveder for pokker, det kan vel ikke være så svært. 
Nå men bortset fra det var stedet som sagt perfekt også med godt indkøbsmuligher tæt på, hvilket er af stor betydning for en børnefamilie, der spiser hjemme mange aftener og så i tilpas afstand til seværdighederne Pisa og Lucca samt Firenze.
Vi delte opholdet op i lige dele afslapningsdage og lige dele turdage, for at tilgodese alle familiemedlemmers behov, og også fordi det simpelthen er så hamrende varmt at man skylder sig selv et par dage i en liggestol ved poolen med en god bog i skyggen af et oliventræ.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map