Feriebolig i San Vincenzo i Toscana

Residence Lo Scoglietto

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du en lille kilometer nord for den hyggelige badeby San Vincenzos centrum, hvor du kan komme til med tog, hvis du ikke har tænkt dig at køre i bil til din ferielejlighed. Residence Lo Scoglietto ligger i et meget roligt område med begrænset trafik direkte ned til den dejlige sandstrand, lige ved siden af hotellet af næsten samme navn - Hotel Lo Scoglietto - og ejer.

Stævnemøde med havet

Du vil tilbringe din ferie med udsigt over havet og den toscanske øgruppe foran dig, fordi alle de 14 nydelige ferielejligheder, som ligger fordelt på 3 etager, har møbleret balkon med udsigt til havet og stedets private sandstrand! Desuden kommer du ikke til at savne moderne bekvemmeligheder, da alle lejligheder er udstyrede med telefon, fladskærms-tv, sikkerhedsboks, internetforbindelse og aircondition. San Vincenzos strand er for øvrigt blevet tildelt det Blå Flag. Har man ikke lyst til at slikke sol på stranden, sejle i kano eller vandcykel, kan man finde svale i den dejlige, grønne have, som omgiver komplekset.

Kort til spisesteder og indkøbsmuligheder

Når sulten melder sig, har du mulighed for at spise såvel morgenmad som frokost på hotellet ved siden af. Personalet på hotellet hjælper i øvrigt gerne med tips og forslag til gode spisesteder i området for aftensmaden. Bemærk, at der ikke hører parkering til lejlighederne - der er dog mulighed for at parkere på offentlige parkeringspladser i umiddelbar nærhed eller i garage mod betaling.

Lejlighederne på Residence Lo Scoglietto

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (m/ balkon & havudsigt)

Lejlighederne er ca. 50 m² store og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med 4 kogeplader og ovn, opvaskemaskine samt køleskab med fryseboks, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt føntørrer. Lejlighederne har alle møbleret balkon med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (m/ balkon & havudsigt)

Lejlighederne er ca. 70 m² store og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med 4 kogeplader og ovn, opvaskemaskine samt køleskab med fryseboks, 2 soveværelser med dobbeltseng, 2 badeværelser med bruser og toilet samt føntørrer. Lejlighederne har alle møbleret balkon med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Le Finestre

Marina di Castagneto C., Toscana

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map