Hotel i San Vincenzo i Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det trestjernede og familiedrevne Hotel Lo Scoglietto ligger lige ud til det Tyrrhenske Hav – nærmere betegnet på kyststrækningen Costa degli Etruschi, der er kendt for sine dejlige sandstrande. Fra hotellet er der få skridt til den private strand og kun ca. 800 meter ind til den lille, hyggelige kystby San Vincenzo.

Nyd udsigten over den toscanske øgruppe

Hotellet er omgivet af grønne arealer, hvor du kan hvile dig i skyggen. Vil du solbade på stranden, så kan du i horisonten skimte flere af de nærliggende øer som Elba, den tidligere fængselsø Capraia, Gorgona – ja, man kan endda se helt til Korsika på klare dage. Beliggenheden lige ud til til stranden indbyder desuden til en række strand- og vandsportsudfoldelser i form af beach volley, vandski, kanoudlejning m.v..

Morgenmad med i prisen, frokost er muligt mod tillæg, aftensmad ude i byen

Morgenmaden nydes i et stort lyst lokale, og for de der er glade for det italienske køkken er hotellet et godt valg til frokost, da hotellet i sommermånederne forkæler dets frokostgæster med en varieret frokostbuffet med egnstypiske retter. Restauranten er lukket om aftenen, men personalet henviser gerne til andre restauranter i området - flere af dem er ret verdsatte af flere madguider men også af de lokale..

Nyd det lune vejr på balkonen, hvis du vil også med havudsigt

Uanset hvilket værelset du vælger, så vil det være udstyret med satellit-tv, sikkerhedsboks, telefon, minibar, opvarmning, aircondition, internetadgang, privat balkon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Vælger du et superiorværelse, så får du også havudsigt enten fra siden eller direkte. Der findes endvidere tre familieværelser på hotellet - et på hver etage, og du skal være hurtig for at få plads i et af disse - alle tre familieværelser vender ud mod de grønne områder og består af to sammenhængede værelser. Det ene af værelserne indeholder en dobbeltseng, mens det andet værelse fungerer som opholdsstue med dobbeltsovesofa, spisebord og stole, tekøkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kogeplader samt køleskab. Udover badeværelse er her også en stor balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Grand Hotel Continental

Tirrenia, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map