Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning

Toscana

Byer i Toscana

Se alle byer i Toscana
Udflugter i San Godenzo
 

Udflugter

Camaldoliklosteret

Camaldoliklosteret Camaldoliklosteret og eremitboligen er beliggende inde i Nationalparken Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi med få kilometers afstand, og byen Camaldoli er opstået omkring klosteret.

Læs mere...
 

Designer Outlet Barberino di Mugello (Barberino di Mugello)

Designer Outlet Barberino di Mugello Designer Outlet Barberino di Mugello ligger ca. ½ times kørsel væk fra Firenze i retning mod Milano. Outlettet er bygget som en lille by i renæssancestil.

Læs mere...
 

Casentinodalen

Casentinodalen Casentinodalen strækker sig over et område, der grænser ned til Arezzo mod syd og mod nord til omkring byen Stia i det østlige Toscana. Området har meget at byde på, selvom det ikke kan måle sig med sin mere kendte og langt mere overrendte nabo, Chianti. Her finder besøgende i rigt mål gamle seværdige kirker, imponerende slotte som Castello di Poppi og smukke middelalderbyer; hver en bakketop i dalen tilhørte i feudal-tiderne en nærliggende borg eller et slot og de var næsten alle beboede med hvert sit leben af handel og samliv.

Læs mere...
 

Medici Villaer (Firenze)

Medici Villaer Medici-villaerne er en lang række af boliger, der er bygget af Medici-familien i de store landbrugsområder uden for Firenzes bymure. Medici-familien spillede en afgørende politisk rolle i Toscana i perioden fra det 15. århundrede til det tidlige 18. århundrede. I tillæg til deres imponerende boliger inde i byen valgte de at lade opføre residenser på landet, hvor de kunne rekreere, gå på jagt og mødes med litterater, filosoffer og kunstnere.

Læs mere...
 

Skt. Hans-fest og middelalder i Firenze (Firenze)

Skt. Hans-fest og middelalder i Firenze I Danmark fejrer vi Johannes Døberens helgendag med at tænde bål Skt. Hans aften, som er aftenen før helgendagen. Skt. Hans-fejringen er et levn fra vores katolske fortid, i det katolske Italien nøjes man ikke med bålet. Det gælder ikke mindst i Firenze, hvor Giovanni Battista, som Johannes hedder i Italien, er byens skytshelgen.

Læs mere...
 

Firenze

Firenze Firenze er hovedstaden i Toscana. Byen har været et kulturelt centrum siden den tidlige Middelalder. Boccaccio, Dante, Giotto, Leonardo, Michelangelo, Botticelli, Brunelleschi ... fra Middelalderen til Renæssancen ser vi, at en meget stor del af den vestlige verdens mest fremtrædende kunstnere, videnskabsfolk og arkitekter stammer fra eller er blevet udlært i Firenze.

Læs mere...
 

Giotto Jazz Festival (Firenze)

Giotto Jazz Festival Giotto Jazz Festivalen finder sted i Firenze og omegn. De mange koncerter kan nydes i kirker, på pladser og ikke mindst på hovedscenen i Teatro Giotto, der er at finde i den lille by Vicchio, omkring 40 km fra Firenze. Festivalen starter hvert år omkring Valentines Dag (14. februar) og slutter i april måned.

Læs mere...
 

Poppi

Poppi Poppi hører bestemt ikke til Toscanas største og mest kendte byer, men har man blot været der én gang, så glemmer man ikke byen igen. Poppi har 6000 indbyggere, og da det fortsat er meget få turister, som finder frem hertil, så er byen aldeles uspoleret.

Læs mere...
 

Palio del Niballo (Faenza)

Palio del Niballo Palio del Niballo er en berømt, gammel og traditionsrig konkurrence i ringridning. Den er blevet afholdt i byen Faenza i regionen Emilia-Romagna, gennem mange år og altid den tredje søndag i juni måned.

Læs mere...
 

Crossroads Jazz Festival

Crossroads Jazz Festival Skulle man befinde sig i regionen Emilia Romagna i perioden fra februar til maj, og er man til jazz, er mulighederne mange. I disse forårsmåneder er det hvert år nemlig muligt at opleve Crossroads Jazz Festival.

Læs mere...
 

San Giovanni Battista - fest for Firenzes skytshelgen (Firenze)

San Giovanni Battista - fest for Firenzes skytshelgen San Giovanni Battista, eller Johannes Døberen som han hedder på dansk, er Firenzes skytshelgen og som så mange andre steder i Italien, så holder man også i Firenze en fest til ære for ham d. 24. juni hvert år.

Læs mere...
 

Fiera di San Rocco (Faenza)

Fiera di San Rocco Siden det 12. århundrede har La Fiera di San Rocco tiltrukket indbyggere fra hele Emilia-Romagna regionen – dog har den i længere perioder været afskaffet for så igen at blive genoptaget i starten af 1998.

Læs mere...
 

Faenza

Faenza Faenza er berømt for sin fajancekunst (deraf navnet for byen), der her bliver produceret i stor stil og én af de større attraktioner i byen det internationale keramik museum. Byen er oprindelig romersk og allerede i renæssance tiden, var den en anerkendt kunst by på grund af keramikkunsten. Her er der rig mulighed for at købe den kendte keramik kunst fra én af de mange keramikbutikker, man finder i gaderne.

Læs mere...
 

Chianti vindistrikt

Chianti vindistrikt Endskønt vinene fra Chianti kendes fra meget gammel tid, så er chiantien, som vi kender den i dag af noget nyere dato, uden dog at være en årsunge. I 1834 skrev baron Bettino Ricasoli - en stor italiensk politiker kaldet ”jernbaronen” pga. sin jernhårde fremfærd - Notizie sulla fabbricazione di vini, hvori han beskrev druesammensætningen for chianti som den så ud helt frem til 1984: sangiovese for duft og kraft, canaiolo for duft og mildhed, malvasia og trebbiano for lethed og aroma.

Læs mere...
 

Siena

Siena Siena ligger i hjertet af Toscana blandt bløde bakker, vinmarker, oliventræer, grønne skove og vidunderlige landsbyer, hvor duften og farver af andre tider stadig lever. Sienas centrum er helt ubeskriveligt.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Toscana

Toscana

San Godenzo

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Firenze: 72 km
  • Bologna: 121 km
  • Rimini: 121 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til