Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Torraccia di Chiusi

Pris fra pr. pers.
Fra poolen har du udsigt til San Gimignano Forår på La Torraccia di Chiusi Besøg æslerne i "baghaven" Udsigten fra poolområdet Hyggelig opholdsstue med udgang til haven
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et så stemningsfuldt landsted af helt særlig klasse med egen restaurant, panoramisk pool og billedskønne omgivelser er svært at finde magen til. La Torraccia di Chiusi er for os og vores kunder drømmen om det ægte Toscana, som det skal opleves på landet. Familien bor her selv, laver vin og olivenolie, dyrker grøntsager og modtager deres gæster med stor hjertelighed.

Kombiner udflugter med fred og ro

Vi taler i grunden om flere bygninger, hvoraf flere gennem århundederne er smeltet sammen til én stor blok, samt et noget nyere anneks, hvori der er indrettet værelser. Her er rig mulighed for at nyde udsigten, for her er mange borde og stole til fri afbenyttelse på flere terrasser. Vi befinder os langs den middelalderlige Via Francigena, hvoraf pilgrimmerne vandrede for at komme til og fra Rom. Vejen går endnu forbi La Torraccia di Chiusi, du kan gå ad den til San Gimignano (ca. 1 time gåtur) og nyde det usædvanlig smukke landskab.

Pool med panoramaudsigt

I kort afstand fra villaen har ejerne anlagt en flot pool med tilhørende børnebassin, hvorfra du har udsigt over vinmarkerne og San Gimignano. Rensning af bassinets vand sker på den mest økologiske måde, dvs med saltfiltre. Ved bassinet er der omklædningsrum samt solterrasse med liggestole og parasoller.

Velindrettede og smagfulde værelser

Her er syv velmøblerede og smagfuldt indrettede værelser, der alle har mulighed for en opredning. De råder over fjernsyn, aircondition (kun ét værelse har ikke aircondition, fordi det er naturligt svalt), varmeanlæg og privat badeværelse med toilet og bruser. Og så er her tre rummelige suiteværelser, som kræver en forklaring:

Suite 9 med 2+1 sovepladser:
- består af stue med sovesofa til én person og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Værelset er udstyret med køleskab, aircondition samt en stor privat terrasse. Suite 9 og 10 er naboer.
Suite 10 med 2+2 sovepladser:
- består af stue med sovesofa til to personer (mod betaling af tillæg) og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Værelset er udstyret med køleskab, aircondition samt en stor privat terrasse. Suite 9 og 10 er naboer.
Suite 11 med 4 sovepladser
- er i grunden slet ikke en suite, men to separate soveværelser og en stue. Den består nemlig af stue, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Værelset er udstyret med fjernsyn, køleskab, aircondition samt en privat terrasse.

Restaurant med lokal retter

Her findes også en restaurant, som forpagtes af en af ejerenes gamle venner, en sand kunstner der hver dag præsenterer lækre retter i den spisesal, han selv har tegnet og udsmykket med egne malerier. En middag her består normalt af fire retter, og vi må sige, at den er alle pengene værd. Ud over restauranten er der også en lille bar med udgang til haven foran villaen, hvor gæsterne har mulighed for at få en kop kaffe eller et glas vin, men her er også en fælles stue, hvor gæsterne ganske gratis kan lave kaffe og te.

Gå på opdagelse i naturen

Ved La Torraccia di Chiusi er der en stor park med olivenlunde og skov. Foran huset løber en kort men meget smuk sti mellem cypresserne til en romantisk lysning i egeskoven. I huset finder du desuden - til de koldere årstider - et afslapningsrum med vandmassagekar samt sauna. Her er også mulighed for bestilling af massør.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map