Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Roccaia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Roccaia ligger 7 km fra San Gimignano, hvor du finder et livligt og velbesøgt centrum. Byen byder på et rigt udvalg af spisesteder, caféer og shoppingsmuligheder - skulle du have lyst til at opleve en autentisk by i området med færre turister, vil du klart nyde Colle val d'Elsa.

Et tårn med udsigt

Lejligheden ligger på en gammel bondegård, som er omgivet af vinmarker, hvor der plukkes druer til den lokale hvidvin Vernaccia di San Gimignano og den mere kendte rødvin Chianti. Fra lejligheden har du udsigt til San Gimignano og dens høje tårne, der dukker op mellem to bakker. På gården er der 20-25 andre lejligheder, som er alle privatejede. Det er en ejerforening hvor nogle bor der fast, mens andre benytter deres lejlighed som en slags sommerhus, andre igen lejer det ud.

Pool til solbadning og afslapning

Du har ca. 50 meter at gå fra lejligheden til det fælles poolområde. Her finder du liggestole og en terrasse med flot udsigt over vinmarkerne. Har du lyst til at opleve mere, så er det værd at vide, at lejligheden hører til Casolare di Libbiano, på den anden side af byen, hvor der arrangeres madlavningskurser - det er en god idé at booke plads på forhånd - og gode middage i deres restaurant.

Lejligheden på La Roccaia

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejligheden ligger i to plan. Den indeholder opholdsstue med pejs og køkkenhjørne (ovn, mikroovn, køleskab med fryseboks og vaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (og hårtørrer). Der er loftsvifter i soveværelserne og myggenet for vinduerne. Til lejligheden hører der terrasse med havebord og -stole samt grill, hvorfra du har udsigt over det toskanske landskab.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

La Rondine

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map