Hotel i San Gimignano i Toscana

Agriturismo il Castagnolino

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På denne lille gård mellem San Gimignano og landsbyen Pancole bor ægteparret Carmela og Ivano med deres kat Eva. Udsigten fra gården er smuk og mange vil nok slappe af ved poolen og måske nyde en flaske af den lokale vin Vernaccia di San Gimignano.

Økologiske lokalprodukter

De dyrker jorden efter økologiske principper og resultaterne er værd at smage på, fra deres gode olivenolie over de mange krydderurter og delikate rødløg af typen fra nabobyen Certaldo, som allerede Boccaccio omtaler i trettenhundredetallet, til San Gimignanos genfundne stolthed, safran. De færreste ved det, men dette eksklusive krydderi har faktisk været dyrket på disse egne siden Middelalderen.

Veltillavet og velsmagende

Med så gode råvarer er det et held, at du kan spise her om aftenen. Hver dag byder på nye retter, og vi kan hilse og sige, at de forstår sig på madlavning. Det er ikke mange restauranter i San Gimignano, der byder på så god mad, og slet ikke til en så rimelig pris. Og når du spiser på gården, slipper du også for overvejelserne, om hvem der skal køre de 3½ km hjem. Morgenmaden er for resten også usædvanlig god og byder ofte på hjemmebagte kager og brød, hjemmelavede marmelader er en selvfølge.

For dig og din bedre halvdel

Agriturismo il Castagnolino er en lille perle, som især egner sig for par, da vi ikke kan anbefale, at man tilføjer opredninger i værelserne. Her er godt med bord og stole i det fri, så du kan nyde det milde klima, og når vejret ikke er til at være ude, er her et hyggeligt fællesrum.

Værelser i klassisk landlig stil

De seks værelser er ikke store, og sengene er derfor "kun" 160 cm brede (i enkeltværelserne 120 eller 140 cm), men de er hyggelige og stemningsfulde med deres karakteristiske fritliggende bjælker i lofterne, deres gulve i terracotta, det gedigne møblement og væggene, som alle er malet med naturfarver.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Locanda di San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Toscana

search map