Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Camere della Pieve Vecchia

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Podere La Pieve Vecchia, en gammel gård fra slutningen af 1700-tallet, findes der ikke udelukkende ferielejligheder, men også fire værelser der ligger lige oven på gårdens gode restaurant.

Kort fra havet og stranden samt nær gode udflugtsmål


Selve gården ligger på en slette omgivet af en have og oliventræer, 4 km fra Riparbella og 7 km fra Cecina Mare, hvor der er strand og en stor pinjeskov. Fra gården er der ikke langt til de kendte toscanske middelalderbyer. Landevejen mellem Cecina og Volterra går ganske tæt forbi, så der kan forekomme summen fra trafik.

To pools, gode faciliteter og god restaurant


Der findes reception, to svømmebassiner til voksne og børn, vaskeri, legeplads, grill, tennisbane, cykel- og mountainbikeudlejning og to parkeringspladser. Den lille restaurant, som har åbent om aftenen og søndag til frokost, serverer autentiske retter med råvarer fra egnen. Der bydes på traditionelle retter såsom pappa al pomodoro, baccalà alla livornese, etc. I Riparbella er der nogle få restauranter, en café og et par småbutikker. I Cecina er der flere restauranter, barer, diskoteker, apotek, marked etc.

Hotelværelse med morgenmad / halvpension:
- Alle 4 hotelværelser er placeret i den oprindelige lade, hvor der også ligger en lille restaurant i stueetagen. Værelserne er små, pænt møbleret og indeholder fjernsyn, køleskab, pengeboks, aircondition og badeværelse. Det er hverken plads til at få en ekstra opredning eller barneseng i disse værelser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano, Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map