Anmeldelser af Borgo degli Olivi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo degli Olivi

Læs personlige anmeldelser af Borgo degli Olivi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo degli Olivi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel til ro og afslapning

flot sted er lever op til billederne på In-Italia. dog er wellness ikke en mulighed.
vi kunne godt tænke os et mere varieret spisekort og morgenmaden var ret kedelig.
lækker pool område og gode altaner og pænt rent overalt.

Riotorto som feriedestination

En lille by med begrænset muligheder for handel og spisesteder. Bus ruterne er svære at gennemskue og på hotellet er der ikke altid megen hjælp at hente.
Men er man til ro og afslapning er det et fint sted.

Borgo degli Olivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo degli Olivi
standardværelse med morgonmad
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Therese og familie fra Oslo boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 16. til d. 22. juli 2011.

Vi synes Riotorto og Borgo degli Olivi var forferdelig. Vi vil ikke anbefale det til noen! Hotellet var svært trist. Servicen var heldigvis god, men de hjelper ikke stort når man ser fram til en deilig ferie i Italia. Vi hadde planer om å kjøre litt rundt i Toscana, og da ble Riotorto litt for langt syd. Stedene rundt Riotorto var ikke hyggelige. Vannet på den nærmeste stranden var fint men ellers kjedelig strand med veldig mye selgere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Elsebeth og rejsefællerne fra Spøttrup boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

:-) Turen til Riotorto gik let og uden trafikproblemer. Vi så i trafikkalenderen hos FDM og kørte den 27/6 - en "grøn" dag. Vi ankom en dag tidligere en planlagt, men den meget hjælpsomme Hr. Mauro i receptionen, fandt en løsning - vores lejlighed en dag ekstra til 142 Euro - helt fint, så slap vi for at flytte eller søge et hotel.

Borgo degli Olivi er et kun 10 år gammelt hotel & konferencecenter, som er bygget i næsten dansk kvalitet. Alt er flot vedligeholdt. Vi havde en 2-værelses (2 x bad+toilet) lejlighed med dejlig altan mod poolen, marker og vingårde - FLOT udsigt. Senge og puder var af glimrende kvalitet. Klimaanlæg var med i prisen, men vi klarede os oftest uden, da de 26-32 grader føltes behagelig i skyggen. I solen var der anderledes "tryk på".
Vi hørte kun sjældent til naboerne - ingen "papvægge" hér. Også ved den dejlige store pool var der god plads under de faste parasoller med borde, stole og liggestole. Vandet var dejligt og rent - kunne knap mærke der var klor i. Fine bruse-/toiletforhold ved poolen. Badehættepåbud (som ingen overholdt) :-) Lille bar med is og kaffe.

WiFi var gratis og tilgængeligt i receptionens store bløde lædersofaer - dét fik vore sønner lidt tid til at gå med :-)
På den anden side af hovedgaden (100 meter fra værelset) lå den lokale COOP brugsen. Glimrende udrustet med slagter, bager og grønt + alt det løse. En bager ligger 50 meter til højre på hovedgaden. 300 meter til venstre ligger en gårdbutik med LÆKRE grøntsager og RIGTIG rød/hvid landvin (husk der er pant på flasken). PRØV de gule meloner - bare duften....!

Indkøbscentre er der ikke mange af. Enkelte mellemstore, men de er lidt svære at finde. Man ser ikke Carrefour eller LeClerc her. De hedder Eurospin og Cado (tror jeg).

Stranden er vel 15 km lang. P-pladser med/uden skyggen. P koster 1.30 euro pr. time. Det reneste sand i fin kvalitet. Enkelte steder med betalingsstole (18 euro pr dag for parasol og 2 stole) - køb et sæt i butikken mellem COOP og bager. Stranden er "lidt" fyldt i weekenden, men det går alligevel - Italienerne er stille, rolige og hensynsfulde (taler dog en del i mobiltelefon). 99% af alle vi mødte var italienere. 0,5 % Tyske 0,45% Schweizere og så os. Hvordan har de dog formået at skjule dette dejlige område??

Restaurationen på hotellet (Resto Art) kan VARMT anbefales. Særdeles god A la carte, flot anrettet i eksklusive lokaler til en overkommelig pris.
Et sted vi har nydt og gerne tager tilbage til :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Charlotte og rejsefællen fra Frederiksberg boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Vi havde en fantastisk ferie.

Hotellet levede helt klart op til vores forventninger og endda mere end det. Servicen er ud over det sædvanlige, en aften vi havde besluttet os for at gå på internettet i receptionen, bad vi om en drink, hertil fik vi så serveret små Italienske anretninger serveret fra køkkenet og uden beregning.
Hotellet har et fantastisk poolområde hvor der er anlagt områder til at opholde sig i skyggen hvis ikke man kan klare solen. Ved poolen er der ligeledes en poolbar, til denne bar får du ved din ankomst et kort, så når du besøger poolen ikke behøver at have penge med,de takserer dig og du betaler ved afrejse.

Til hotellet hører en A la Carte restaurant, den er noget for sig. Tjenerene er yderst professionelle og maden er super lækker. Priserne hører til i den lidt højere ende. Hver aften er der livemusik på restauranten
Hotellet er placeret i en lille by, midt i lokalsamfundet og der er næsten ingen turister kun de gæster på hotellet, fantastisk!

Et godt tip er at besøge byen Follonica som ligger ca 15 min kørsel derfra, her er der byliv, gode shoppinge muligheder og stort udbud af restauranter.

Hvis jeg skulle påpege noget der kunne være anderledes:
Udsigten fra altanen bliver desværre ødelagt en smule af den høje kant, så når man sidder udenfor har man ikke det gode udsyn over landskabet.
Der er kun trådløst netværk i receptionen, optimalt ville være at alle værelser havde adgang eller som minimum ved poolen.
(de fleste har bærbar, smartphones og Ipads de tager med på ferie)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og familie fra Bergen boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Boede 6 nætter på Borgo degli Olivi 4-10 juli 2010. Pga forbindelses flyet (Norwegians fly Bergen-Rom) kunne vi først komme søndag. Lejede bil i lufthavnen (Fiumicini) og det var vældig enkelt at komme frem til Riotorto. Afgift motorvej blev ca 5€. Sol hele ugen! Receptionisterne var veldig høflige hele tiden vi var der. Rummene var fine, vi ville have det sådan at vi var 1 voksen og 1 barn i hvert rum. Lærte også, at syvsovere skal ligge i det rum, hvor der ikke er minikøkken. Middag poolside (husk å spørge om de har det) var dejlig, og til morgenbordet var der det man trænger. Billedet som vistes på in-italia.dk er lidt misvisende i forhold til virkeligheden. Jeg har ikke sansen for at ligge ved poolen hele dagen, så vi kørte ned til stranden lidt nord for Piumbini, og det var herligt. Fandt snart vejen til COOP overfor hotellet, så vi købte ind til at lave morgenmad selv, der er det man trænger for dette.
Hyggelig lille pizzaria lidt nede i vejen og 2 middage på hotellet - der var det vi trængte for at have det dejligt. Fandt også ud af at COOP'en solgte dansk øl (Ceres). Betjening i restauranten var gode til at snakke tysk når vi prøvede os på tysk.Det gør det unægtelig enklere når man er lidt famlende i italienske gloser.Udflugt til Volterra og til Grossetto var mere end nok for drengene (10 og 13 år) og også for os voksne i varmen. Ingen dage under 30 grader - ikke en sky på himmelen. Vi stoppede op i Rom på vejen hjem, så da kunne vi være rigtige turister i Rom. Joda, jeg kan varmt anbefale Borgo deglig Olivi. Hvis man lejer en bil, er der ikke langt til noget. Selv til Carrara med marmorbruddet regner man med 1 1/2 time i bil. Vinci er vel en time i bil.
Dette er anden gang jeg har lejet gennem in-italia.dk og næste gang bliver det vel også in-italia.dk. Føler at jeg får ærlige oplysninger om de enkelte pladser, og så må man vel lægge lidt til og trække noget fra når man læser anmeldelser. Læs alt nøje, så får du nok følelsen af om det passer for jer.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Rune og familie fra Lillestrøm i Norge boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Ja, turen og oppholdet i Italia var veldig bra. Vi har reist mye og besøkt en ny liten by eller tettsted nesten hver dag. Fantastiske opplevelser i gamle middelalderbyer og et spesielt frodig og grønt syd-Toscana. Samtidig byr området på flotte badestrender og bademuligheter. Vi har feriert i Italia flere ganger, men med denne turen fikk vi et nærmere forhold til språk og mennesker. Det tar tid å bli kjent med veier og landskap og en ferie på 14 dager går veldig fort.

Oppholdet på Borgo degli Olivi var ikke som vi forestilte oss. Bildene og beskrivelsen i In-Italia gir et galt inntrykk av virkeligheten. Stedet er hovedsakelig et hotel og det var en stivt og formelt. Ingen fellesrom, bar, aktivitetsrom eller sosialt samvær. Leiligheten hadde felles inngang (1+1), felles uteplass og et felles plastbord fordelt på 2 leieligheter. Ingen utsikt til plen eller bassseng pga en stor hekk foran alle leilighetene. Hotell-fløyelen derimot hadde alle bekvemligheter. Ellers ok standard på leieligheten, som var bare 1 rom. Vi var bl.a. i kontakt med resepsjonen for å kunne flytte opp i 2.etg., men det var det ingen forståelse for.

Vi skal tilbake til Italia, dette er et herlig land med nydelig mat og god vin, men vi ønsker ikke å bo en gang til på Borgo degli Olivi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria med sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Borgo degli Olivi i Riotorto från den 5. till den 12. juli 2008.

Mkt litet och ganska ocharmigt samhälle. Krävs bil för att komma dit och därifrån. Fanns inga mysiga småstäder i närområdet, då verkar det bättre att bo lite mer norröver i Toscana.Fräscht hotell och trevlig personal. Bra hotellområde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Joan og hendes familie fra Horsens boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Riotorto var ren afslapning pænt, og dejligt køligt, altså i lejligheden. stranden lige der er ikke børne eller voksen venlig. Bunden i vandet er meget kuperet pludeslig kan man ikke bunde og så kan man igen. Vi brugte istedet den fantastiske strand vel follonica, den er børnevenlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Sven med familj från Nättraby i Sverige bodde på Borgo degli Olivi i Riotorto från den 14. till den 21. juli 2007.

Var staden och området trevligt?
S: Ja mycket. En mycket liten stad. Saknade tyvärr restauranger, men det fanns att varuhus precis inpå knuten med en trevlig charkdisk!

Har boendet levt upp till era förväntningar?
S: Ja. Förväntningarna överträffades definitivt! Dock var hotellrestaurangen inte så bra som vi hade hoppats. Beläggningen på hotellet var liten denna veckan, vilket gjorde att vi hade den stora poolen nästan för oss själva. Turistinformationen i receptionen på hotellet skulle må bra av att utökas en del med fler broschyrer etc.

Har ni tips till nästkommande?
S: Tipset är att åka runt med bil eller cykel till bergsbyarna och vingårdarna och försöka undvika de värsta turistfällorna vid havet.

Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss?
S: Lokalbefolkningen var enormt hjälpsamma och trevliga överallt! Med er har vi haft väldigt lite kontakt, men den kontakten vi har haft har fungerat utmärkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Sten Tore og familie fra Kolsaas i Norge boede på Borgo degli Olivi i Riotorto fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Turen gikk fint !
Byen og området var fint. Stille og rolig, god plass, meget hyggelige mennesker. Hotellet var fint. Det var god plass i poolen og hotellværelset vårt var stort og fint. Riotorto er en liten by, på godt og vondt. Her er det man trenger, men ikke mye mer. Skal man oppleve mer liv og f.eks. barer og resturanter må man til Follonica, som er en mye større turistby, men ligger bare ti minutter med bil fra hotellet. En aftentur til Follonica, med spasertur og solnedgang på stranden anbefales. Massa Marittima er også verdt et besøk eller to, og den ligger ikke langt fra Riotorto. Vi hadde leiebil og kjørte litt rundt i Toscana de to ukene vi var i Riotorto.

Vi har ingen problemer med å anbefale In-Italia og Toscana til våre venner og bekjente ! Alt gikk strålende, til tross for ombooking i siste liten, da vårt førstevalg, Monti pitti i Campiglia Marittima ikke var ferdig (vi kjørte forbi området og det så ut som en byggeplass!)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Anbefalinger til dig

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map