Agriturismo i Poppi i Toscana

Agriturismo Antico Fio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er desværre alt for sjældent at vi kan tilbyde vore kunder et sted som Agriturismo Antico Fio. De gamle huse der udgør gården fra 1700-tallet, ligger over for middelalderbyen Poppi, hvis pragtfulde borg kan ses viden om.

Pragtfuld udsigt til Poppi borgen

De gamle huse der udgør gården fra 1700-tallet, ligger over for Poppi, middelalderbyen hvis pragtfulde borg Castello dei Conti Guidi kan ses viden om. Der er cirka fire kilometer til Poppis historiske centrum, men kun to kilometer fra gården finder man den nye by, Ponte a Poppi, hvor der er butikker og restauranter. Nærmeste supermarked er 2,2 km væk og nærmeste restaurant 2,7 km væk.

Pool med god plads til alle

Poolen ligger over for huset med skøn udsigt over byen. Ved bassinet er der solterrasse med liggestole og parasoller. En stor træpavillon ligger lige ved bassinet og kan benyttes af de gæster der ønsker en mere solid beskyttelse end parasollen. Ved huset finder du reception, parkeringsplads og et stort citronhus med glasdør der især benyttes ved særlige arrangementer og som stilles til rådighed til de gæster der lejer hele gården. Der holdes ofte bryllupsfester på Antico Fio om lørdagen. Når det sker, er der mere livligt end ellers, indtil omkring klokken et om natten.

11 lejligheder med mulighed for at leje hele gården

Husets 11 lejligheder er alle flot indrettede med møbler af god kvalitet. Værelserne er rummelige, køkkenerne vedudstyrede og badeværelserne komfortable.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Antico Fio

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Anbefalinger til dig

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map