Agriturismo i Pontassieve i Toscana

I Veroni

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Terrasse til lejligheden La Tinaia Lejligheden Casa del Cacciatore Lejligheden Gli Archetti Lejligheden Casa del Cacciatore Lejligheden Fienile Opholdsstue i lejligheden La Cisterna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne over Pontassieve ligger det, der engang var gården Podere Pianottolo, mellem vinmarkerne. Her finder du nøglen til den bedste Toscana-ferie.

Pool og smuk udsigt

Her finder du i dag en agriturismo med usædvanlig flotte lejligheder. Det er tydeligt, at istandsættelsen og indretningen her er foregået for nylig, og ikke mindst at det ikke har været udgifterne, der bekymrede ejerne, men når man ejer en af de største vingårde i området, burde der selvfølgelig også være råd til det. Den slags er på den anden side langt fra en garant for god smag. Det mest imponerende er faktisk ikke investeringernes størrelse, men den udsøgte gennemførte smag, der præger lejlighederne med deres fine balance mellem nyt og gammelt. De skal virkelig ses!

Usædvanlig lækre og komfortable lejligheder

Lejlighederne er ikke kun usædvanlig lækre, de byder også på en høj grad af komfort med aircondition, gratis wi-fi, satellitfjernsyn og myggenet for alle vinduer. Her er også et svømmebassin til rådighed for gæsterne på 7 x 14 meter med en dybde på ca. 1,10 meter. Et par kilometer herfra ligger Fattoria I Veroni, den store historiske vingård, der ejer agriturismoen. En gang om ugen arrangerer de vinsmagning for gæsterne, og du er også velkommen til at henvende dig til under opholdet for råd og hjælp, og hvor du naturligvis kan købe gårdens vine, deres vinsanto og deres olivenolie.

Lej hele gården og få lidt mere med

Hvis I er en stor gruppe (og er ude i god tid), kan I leje hele gården og få en bonus med. Som du kan læse under fanebladet "Lejlighederne", er her 7 af dem med tilsammen 32 sovepladser (og mulighed for at tilføje en opredning i hver af dem), men ved at leje hele gården er der pludselig 36 sovepladser (og mulighed for 8 opredninger). Hvordan nu det? Det skyldes, at der findes en "hemmelig" lejlighed, som normalt ikke udlejes, men er reserveret til vingårdens forretningsforbindelser. Den får du med i købet: Den ligger i stueetagen og har stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, to badeværelser og egen terrasse.

Den nærliggende by

I Pontassieve, der ligger 1700 meter væk, finder du et bredt udvalg af butikker, caféer, spisesteder og en togstation, som gør, at du meget let og smertefrit kan komme til Firenze og så mange andre steder. Det er som regel også uproblematisk at slippe af med bilen, når man skal tage toget, for her er mange gratis parkeringspladser, og det store COOP-supermarked lige ved stationen kan tilfredsstille alle behov for madindkøb, den har både bager-, slagter- og fiske-afdeling.

Læs om lejlighederne på I Veroni

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Anbefalinger til dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map