Anmeldelser af La Pieve di Pomaia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Pieve di Pomaia

Læs personlige anmeldelser af La Pieve di Pomaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Pieve di Pomaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Alt var godt lige hvert år. Vi kommer altid gerne tilbage.

La Pieve di Pomaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Pieve di Pomaia
Toværelseslejlighed nr. 1 med 2/3 sovepladser (stueetage med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Dårlige værelser!

Pomaia var et skønt beliggende hotel i dejlige omgivelser. Værelserne var meget fugtigte! Både bestik, glas, osv lugtede ekstremt fugtigt! Vi brugte engangsservice! Dårlig udluftning på badeværelset (der var ingen). Manglede vand hver anden dag i bruseren! Dårlig rengørring af værelserne, samt terasse.
Ovenpå os boede "Dai lai lama folk" der var på kursus, som udøvede deres natelige sekvenser hele natten igennem. Hvis jeg var jer, ville jeg bede om et andet værelse til jeres gæster, lejligheden under Dai-lai-lama folkene er ikke egnet til turister med børn ;)

La Pieve di Pomaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Pieve di Pomaia
Toværelseslejlighed nr. 4 med 2/4 sovepladser (stueetage med lille terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hyggelig

Vi har lige været 1 uge i Toscana. La Pieve ligger godt og er meget hyggeligt. Pool området med tilhørende restaurant er meget godt. Dog var rengøringen i lejligheden ikke for god, det samme gælder køkkenet i lejligheden. Man skal ikke regne med at lave de helt store gastronomiske middage.
Der ligge en lille købmand 1 km fra stedet som kan anbefales til Italienske pølser og ost.
Alt i alt et fint sted som godt kan anbefales.

La Pieve di Pomaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Pieve di Pomaia
Toværelseslejlighed nr. 10 med 4 sengepladser (stueetage + 1. etage med to terrasser)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Drømmeferie i Pomaia

Åh denne gang var alt perfekt, meget roligt sted, meget venligt personale, bare ren afslapning. Vender tilbage til næste år.

La Pieve di Pomaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Pieve di Pomaia
Etværelseslejlighed med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Maria og Stefan fra Froson i Sverige boede på La Pieve di Pomaia Pomaia fra den 27. april til 11. maj 2013. Da turen fortsatte til Podere le Olle i Montegabbione.

Rejsen gik fantastisk!

Montegabbione var fantastisk !!! Skal formentlig tilbage og tage et madlavningskursus!

Pomaia kendte vi jo så vi vidste at det var godt. Sjovt når de genkender os.

Sender gerne nogle billeder og historie, når vi har mere tid. Ville bare nævne, at vi er meget tilfredse med både jer og destinationerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Katrin og familie fra Hoyvík i Færøerne boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 28. juni til d. 12. juli 2012.

Vi havde en dejlig tur i Pomaia, men burde have sørget for at opdatere vores GPS´er inden afrejse på trods af at den kun er 1 år gammel. Vi havde svært ved at finde frem til vores bopæl, idet GPS´eren sendte os på afveje ad flere omgange, således at den 45 min. lange tur fra Pisa i stedet tog os ca. 2½ time. Opholdet i La Pieve di Pomaia var meget godt. Det er et dejligt, fredeligt sted med en rigtig god restaurant.
Der er dog lige to ting, som kunne have været bedre. Vi boede i to forskellige lejligheder på stedet (blev nødt til at flytte, da der ikke var ledig plads i samme lejlighed i hele perioden), hvor køkkenet i den første ikke direkte opmuntrede os til selv at stå for madlavningen. Et gammelt køleskab stod og forpestede lejligheden, hvis man ved en fejl kom til at åbne det. Heldigvis var der også et andet køleskab, men man burde smide "stankskabet" væk. Service og bestik var ret sparsomt og ikke helt rent, så vi undlod faktisk at lave mad selv. Heldigvis kunne restauranten på stedet tilbyde god mad til en fornuftig pris.
En anden ting, som stedet absolut bør overveje at investere i, er aircondition. Vi fik 14 dage med temperaturer mellem 30 og 40 grader, så det var næsten ikke til at holde ud om natten. Vi fik nogle vifter, som gav lidt luft, men det var ikke nogen god nattesøvn vi fik dernede de to uger.
Udover disse to ting var lejlighederne udmærkede, rummelige og har god skabsplads. Poolene er rene og dejlige, og den lille legeplads er god til at holde børnene i gang, mens man sidder og nyder maden i restauranten. Valentino i receptionen er en opmærksom og hjælpsom vært, selv om receptionen har noget begrænsede åbningstider
Vi havde lejet bil og kørte ret mange ture i området. Naturen er utrolig smuk og der er ikke langt til stranden. Vi blev ret glade for stranden i Vada og byen Cecina er også et besøg værd. Selvfølgelig bør man også besøge Lucca, som er en meget charmerende by, med små hyggelige gader og mange shoppingmuligheder. Men der er MANGE turister - og rigtig mange skandinaver. En by, som vi varmt vil anbefale at besøge, er Volterra. Den ligger højt oppe i bjergene og der er en fantastisk udsigt deroppe fra. Byen har smalle, hyggelige gågader med brosten. Præcis sådan, som man forestiller sig Italien - og med tøjsnore mellem husene:) En ternet dug, lidt musik og et glas rødvin, så er der dømt total lady-og-vagabond-stemning:)
Forbered jer om, at italienere holder siesta om eftermiddagen, hvilket til tider kan være lidt irriterende for en skandinav, som er vant til en vis struktur, service og tempo. På den anden side gør det vel ikke noget, om man sætter tempoet lidt ned, når man har ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Helmut og Petra fra Herten i Tyskland har holdt ferie på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra 27. maj - 9. juni 2012.

Hej, igen i år var alt fint igen, altid tilfreds, skal helt sikker bo det samme sted næste år, var nu tredje gang der.
Hilsen fra Herten

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Michael og familien fra Roskilde boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 25. til d. 29. juli og på Tenuta Quarrata i Santo Pietro Belvedere fra d. 15. til d. 18. juli 2009.

Vi har bestemt været yderst tilfredse med alle delene på de 2 nævnte steder.

Pomaia:
Burde ligge i samme kategori som Santo, og ikke som I skriver lavere kvalitet. Fantastisk restaurant - spiste der 3 ud af 4 aftener, og ikke een ret var dårlig (den kan I godt fremhæve noget mere - mad og personalet fremragende). Igen fantastisk område, og mange hyggelige små byer rundt omkring (bedre end ved Santo). Dejligt med egen terrasse. Fik lejligheden før tid - god service på stedet.

Santo Pietro Belvedere:
Dejlig Italiensk afslappet atmosfære, meget venlig bestyrerinde, god pool og hyggelige arrangementer på stedet. Lidt varmt oppe under taget - 1 sal :-) Flot område som andre steder i Toscana.

Så vores ophold i Toscana blev opfyldt på alle måder, og det er formentlig ikke sidste gang vi skal derned - måske via Jer?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Helene och Tom med barn från Lidingö i Sverige bodde på La Pieve di Pomaia i Pomaia från den 2. till den 9. augusti 2008.

Vi är nu hemkomna efter en vecka i en av lägenheterna i Pieve de la Pomaia.
Vi var ute efter en vecka med bad och sol samt ärende på vingård. Allt har infriats. Ett tips för kommande sommarresenärer är att det är ca 30 grader varmt även på natten. Man kan ha yttersta fönsterluckorna stängda men det kommer ändå in små mygg som biter rejält. Det kan vara en bra idé att ta med myggnät så att man kan ha några fönster helt öppna. Det blir annars fruktansvärt varmt när varken fläkt eller luftkonditionering finns. Sängarna är också hårda med ren resårbotten vilket sammantaget gjorde att vi sov väldigt dåligt. Det går överhuvudtaget inte att sova på översta våningen om man har 6 bäddslägenhet. Detta gäller alltså sommartid. Restaurangen som finns i området uppvägde dock. De har fantastisk mat och mycket prisvärt. Vi var positivt överraskade vid varje val och valde faktiskt att inta nästan samtliga måltider där och gick då igenom i stort sett hela menyn. Byn är mycket liten men trevlig med några mindre mataffärer och ett schysst café. Det finns också en vattenkälla om man kör till vänster igenom byn några meter. Där kan man fylla på sina vattenflaskor som går snabbt åt i värmen. Vi körde annars till stranden i Vada och badade. Den långa pipelinen som går ut i havet är för produktion av bikarbonat. Det finns både vita sandstränder där det är väldigt långgrunt samt på den vänstra sidan också mer grusaktiga stränder där det blir lite djupare. Till vänster finns också en underbar skog där folk umgås i skuggan. Ett tips är att se upp för maneter som här liknar en större hårsnodd med trådar. Enligt uppgift finns det röda och mer kraftigare svarta. Sonen brände sig och har flera veckor senare fortfarande brännmärken över hela benen. Vi hade med Xylocain men också Aloevera eller liknade kan vara bra att ha med till stranden. Man ska skölja med saltvatten och inte färskvatten. Vi hann också med en tur till Volterra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gitte og familie fra Kolding boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 30. juli til d. 6. august 2008.

Pomaia var en meget lille, men hyggelig by og helt fin hvis man er afsted med små børn og ikke har behov for det pulserende byliv. Området lå godt ift at køre til andre byer og indkøbsmuligheder i en stor og indbydende Coop butik i nærheden.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Helt sikkert. Jeg var ked af, at vi var nødt til at ændre vores reservation, men blev på ingen måde skuffet. Området var ikke stort, men igen passede det fint til at skulle have små børn med. At man skal anvende badehætte trækker lidt ned, men det er faktisk noget man hurtigt tager som en selvfølge.

Har I tips til de næstkommende? Undersøg om den vagthavende holder fri den dag I har tænkt jer at chekke ud, for den telefon der henvises bliver ikke besvaret og der er kun indtalt italiensk besked på telefonsvaren. Beskeder om at ringe tilbage bliver heller ikke efterkommet. Vi måtte alliere os med nogle andre danskere på stedet inden vi kørte tirsdag eftermiddag.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Lejligheden var ok, der er meget spildplads ift at kunne have haft et værelse så mere så børnene kunne have sovet for sig selv. At lyset på det ene badeværelse ikke virkede og at vandhanen i køkkenet dryppede meget var til at leve med. Overordnet en god oplevelse jeg vil ikke have noget imod at anvende in-italia en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 6 Næste side
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map