Anmeldelser af Fattoria Piecorto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria Piecorto

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Piecorto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Piecorto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Afslappet ferie med masser af kultur

Jeg ville helt bestemt anbefale indkvarteringen til alle som ønsker en afslappet atmosfære med masser af kultur.
Fattoria Piecorto er omtrent 7 minutters kørsel fra Poggibonsi (ad grusvej) ved siden af en smuk vin/oliven-have.
Mens omgivelserne er fredlige er der masser at se i regionen (inden for 80 km) (Sienna, Pisa, Florence, San Gimignano etc.)

Det eneste jeg vil foreslå er at montere myggenet på husenes vinduer for at kunne have dem åbne om dagen/natten.

Vi vender helt sikkert snart tilbage!

Fattoria Piecorto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria Piecorto
Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 3 (101 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra engelsk. Klik her for at se originalen

Dejlig natur og kultur oplevelse

Dejlig ferie, en stor tak for hjælpen med at finde stedet. Hvis man kan lide naturen i Toscana bor man meget smukt med udsigt til dal og bjerg, vinmarker og de gamle oliven- og figen træer samt lavendel buske. Dejlig ro på stedet. Børnene har brugt og nydt poolen. Dejlig oplevelse at bo i et hus fra 1200-tallet med den atmosfære dette giver.
Huset ligger selvsagt i køre afstand til alt. Indkøb i Poggibonsi, men ellers kan Siena og Firenze nåes indenfor en times kørsel (dejlige byer). I området ligger desuden en del bjergbyer, som bestemt er et besøg værd.

Anbefaling til kommende gæster

Lad være med at tage bilen med til Firenze, det er svært at finde en p-plads og når den findes er den dyr. Undersøg parkering udenfor byen og tog/bus ind.

Fattoria Piecorto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria Piecorto
Fireværelseslejlighed med 2/5 sovepladser - nr. 1 (119 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Knud og rejsefølget fra Skibby boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 17. til d. 24. september 2011.

Som altid er det et fantastisk sted,Værten er meget hjælpsom.

Jeg har været der tre gange,så når i spørger,er det eneste jeg kan klage over,er BADET,det er umuligt at indstille og få et ordentlig bad.
Og køkkenudstyret kunne godt bruge en opdatering.
Men trods det,vender jeg gerne tilbage.

In-Italia's kommentar

Vi vil kontakte vores samarbejdspartner med henblik på at få udbedret manglerne. Mvh Solveig, In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 9 voksne
Navn
Jørgen og familien fra København Ø boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Piecorto var et godt gensyn. Vi var der for 10 år siden og det lignede sig selv. En fantastisk sted, men også efterhånden noget nedslidt. Men utroligt centralt i forhold til udflugter til Firenze, Siena, Chianti-bjergene, San Gimignano, Volterra m.m. Vi havde nogle dejlige oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Andrea og familien fra Søborg boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Turen var fantastisk. Stedet var meget fint. Det smukkeste område jeg endnu har været i i Italien. Malerisk smukt. Poolen var fed. Lejligheden god osv.

Det er anden gang vi booker ophold i Italien via jer og det bliver nok ikke sidste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Janne Elisabeth og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 6. til d. 13. september 2008.

Det ble misforståelse ved ankomst fordi vi og et par fra Tyskland hadde samme leilightsnummer på oppholdsbeviset. Men det ordnet seg tilslutt fordi det var en veldig hyggelig mann på stedet som snakket engelsk og ordnet opp. Vi var ellers godt fornøyde med leiligheten og stedet som var et godt utgangspunkt for turer i vindistriktet Chianti. Takk for oss for denne gang og vi vil nok bruke In-Italia neste gang også.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og familien fra Trye boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har bare haft en rigtig god tur til Italien. Meget smukt område, fantastisk vingård, flinke værtsfolk, skøn lejlighed. Vi har nydt det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne med familie og venner fra Gjøvik i Norge boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Toscana og Fattoria Piecorto anbefales på det varmeste! Bildene på nettsiden deres lyver! Området var mye frodigere og finere enn vi hadde forestilt oss. Ved bassengområdet brukte vi mange timer! Ungene stortrivdes i bassenget, vi voksne fikk lest mange bøker, og vi var også fornøyde med huset ved siden av bassenget der vi kunne spille spill og bordtennis. Veldig, veldig bra.

Bassenget ble brukt på dagtid, mens ettermiddagene og kveldene stort sett ble brukt til å besøke små og store byer i nærheten. Siena og San Gimignano må besøkes, og vi fikk også med oss Firenze, Montereggione (og en middelalderfestival!) og San Barberino, den lille byen som vi så fra bassenget! Piecorto hadde perfekt beliggenhet for å kombinere sol og bading med severdigheter og opplevelser. Men bil er et must!

Vi var to familier som delte huset med leilighet nr. 2 og 3. Leilighetene var store og koselige, med god plass til både barn og voksne. Stua i nr. 2 var mye større enn i nr. 3, og det kan kanskje ha betydning hvis man reiser på kaldere årstider enn sommeren. Vi var spente på om leilighetene skulle bli for varme på nettene, men tykke murvegger holdt varmen godt ute. Vi hadde i tillegg med myggnetting som vi satt på soveromsvinduene, slik at lufting ble uproblematisk. Uteplassen på nr. 2 var også finere enn på nr. 3, men å ha begge leilighetene var perfekt! Vi voksne hadde mange hyggelige kvelder med stearinlys, vin og musikk på uteplassen utenfor nr. 2!

Ferien startet med ei natt på Hotell Ariston i Pisa, et hotell med perfekt beliggenhet for besøk i det skjeve tårnet og store nok rom til en familie på fire! Nærmere severdighetene er det rett og slett umulig å komme.

In-Italia ble benyttet for tredje gang, og det blir nok ikke den siste! Gode tips og bra informasjon fra dere var med på å gi oss en fantastisk ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Bendt og Vibeke fra Præstø boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 26. maj til d. 2. juni 2007.

Området vi boede i var meget smukt og stille. Nøjagtig som vi havde ønsket det, men rengøringen i lejligheden var ærlig talt ikke noget at råbe hurra for. Køkkenet og badeværelset trængte til en ordentlig omgang. Vi kunne også godt have ønsket os et lidt bedre badeværelse. Men vi har haft en god ferie på trods af regn og kulde. Men som I nok kan læse ud af dette, var boligstandarden lige lav nok. Vi har to gange tidligere været i Toscana hvor vi har lejet lejligheder (også Agriturismo) til stort set samme priser, men med en noget højere boligstandard.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Line og hendes mor fra Roskilde boede på Fattoria Piecorto i Poggibonsi fra d. 14. til d. 21. april 2007.

Det var dejligt at bo på Fattoria Piecorto 7-14/4. Vi blev godt taget imod. Da vi kun var to, som skulle bo i lejligheden, var der redt op i dobbeltsengen, så det krævede lidt forklaring, at min mor og jeg gerne ville have hvert sit soveværelse - og så blev det ordnet. Der var råkoldt indendørs, og vi var meget glade for det lille brændekammer i komfuret. Skorstenen gik op gennem soveværelset ovenpå og formede en slags radiator der, og den gav fin varme. Vi nød meget at sidde udenfor og spise - kunne vælge at sidde i solen eller i skyggen under oliventræerne. Firbenene nød også solen og fuglene sang. Haven var dejlig og med en smuk udsigt over dalen og op til Barberino, som er en fin lille by.

Landskabet er meget smukt! Selv om den lille vej op til Piecorto føltes lidt lang, så var det hver gang en stor nydelse. Placeringen er fin, hvis man både vil se det nordlige og det sydlige Toscana.

Hvis vi skal give et godt råd, så skal man tage tidligt til Sienna for at få en parkeringsplads. Og så skal man passe på med at bestille lammekoteletter - man kan risikere at de er panerede og friturestegte! - det samme med grøntsager! Jeg fik en uventet oplevelse, da jeg gik en morgentur (flere fine stier i området). Det puslede kraftigt i underskoven - og der var to vildsvin i gang med at spise. De opdagede mig hurtigt og for afsted, men det var sjovt at opleve. Så også flere små fine orkideer i skoven. Må vist hellere stoppe lovprisningerne nu, men altså - prøv det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map