Anmeldelser af Villa de' Fiori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa de' Fiori

Læs personlige anmeldelser af Villa de' Fiori som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa de' Fiori. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Konservativt.

Oaky sted, med et spændende præg af en svunden tid, både hvad angår indretningen og personalets adfærd/optræden. Pænt og rent.
Dejlig morgenmadsbuffet.

Anbefaling til kommende gæster

Et sted for voksne eller familie med store børn.

Villa de' Fiori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa de' Fiori
Værelset Mimosa med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Luksus daseferie

Vi havde 5 dejlige dage her, med masser af afslapning. De har et super skønt pool område som det er svært at bevæge sig ret langt væk fra. Her er fred og ro og masser af plads i poolen på hverdage. I weekenden kom en masse italienere med børn og holdt fødselsdage og andet, hvilket gjorde det mindre afslappende, men da vi ankom søndag var det begrænset hvor meget det generede os. Vi var i Firenze en dag, og skulle også have været til Pisa, men da det var 38 grader varmt, blev det mest til små ture og læsning ved poolen, hvor de kom rundt og spurgte om man blev til frokost og så serverer de det ved borde i skyggen - dejligt. Stedet har også en rigtig god restaurant hvor vi spiste flere gange. Og stor tak til in-Italia, som på trods af at vi var ude mindre end 1 måned før afrejse, hjalp med at finde 2 fantastiske hoteller.

Anbefaling til kommende gæster

Byen Pistoia er værd at bruge lidt tid på. Har også flere gode spisesteder. Og så to vi en tur op og gik på hængebroen ponte sospeso i san marcello pistoiese en køretur værd, små hyggelige byer på vejen derop og sjov tur over hængebroen.

Villa de' Fiori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa de' Fiori
Værelset Margherita med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

villa de fiori

Vores første modtagelse på Villa di Fiori var mere end venlig selvom vi ankom meget sent. Omgivelserne, haven og hovedbygningen var fantastisk og vores ophold var meget roligt og atmosfærisk. Der var knap nogen andre gæster, hvilket føltes luksuriøst. Værelset var rent og havde hvad du havde brug for, men var måske den mindst imponerende ved stedet. Og gå ikke glip af at prøve restauranten, som også var fantastisk. Vi spiste også på en vidunderlig og utrolig billig restaurant i Montecantini kaldet ristorante Pellegrino. Det værd for en halv times kørsel!

Anbefaling til kommende gæster

Vi spiste også på en vidunderlig og utrolig billig restaurant i Montecantini alto kaldet ristorante Pellegrino. Bestemt værd en halv times kørsel!

Villa de' Fiori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa de' Fiori
Værelset Ninfea med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Anette og Thorkil fra Viborg boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 19. til d. 25. august 2012 og på Residence Stella del Mare i Vada fra d. 25. august til d. 2. september 2012.

Villa Fiori var et supergodt bekendtskab. Kun 8 værelser og deraf nok kun ca 20 gæster i alt, heraf meget få børn. Det var godt for opholdet ved den gode swimmingpool, hvor gæsterne op mod frokost blev kontaktet af personalet for at tilbyde lid udendørs frokost under store læsegl. Man blev aldrig spurgt om værelsesnummer eller lignende - det var der helt styr på. Også når man hentede lidt forfriskinger i pool-baren.
Aftensmaden var helt i særklasse - restauranten var også indstillet til Michelin-guiden. Ikke uden grund.
Stedet kan i det hele taget varmt anbefales til "voksne" mennesker uden halvstore børn. Her er fred og ro og god atmosfære.
Sluttelig skal det bemærkes, at mange italienere kun kan italiensk (og det kan vi ikke), men på de 2 steder vi var, traf vi et personele, der havde et OK engelsk og på villa Fiora kunne de fransk og på Stella del Mare tysk. Alle de tre sidstnævnte sprog kan vi begå os på, så sprogligt set helt fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Øjvind og Inge-Merete fra Hobro boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 21. til d. 25. maj 2012.

Opholdet i Pistoia i Villa de' Fiori var en dejlig oplevelse. Stedet er særdeles smukt og stemningsfuldt, betjeningen venlig, og restauranten ganske udmærket.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og familien fra Taastrup boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 10. til d. 16. juli 2011.

Alt levede op til vore forventninger, og modtagelsen af os var meget professionel. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter in-italia, og sikkert heller ikke sidste besøg på Villa de Fiori.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Hans Ivar og hans familie fra Oslo boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 6. til d. 9. juli 2010.

Fant enkelt frem til Villa di Fiori i Pistoia etter å ha måttet spørre oss frem ved en bensinstasjon. I motsetning til i Siena var vennligheten og åpenheten her helt annerledes og man vinket farvel når man kjørte videre. Villa di Fiori opplevdes som et lite paradis på jord. Med en gang man kom inn i palasset ble sjelen fylt av ro. Flotte bilder hang overalt, det var gamle antikke møbler og gjenstander og sukkertøyskåler satt ut flere steder. Vår leilighet i 2 etg var en sidedør i en gammel peisestue med glassdør og utsikt utover hagen. Bassengområdet og hagen var flott! Vi fikk bestilt spa time i løpet av vårt opphold, noe som bare fikk roen til å bli enda større. En veldig vennlig og serviceminded betjening som med sin rolige væremåte forsterket det gode livet. Lunsjen ble bestilt fra bassengområdet og båret ut til avtalt tid! Vi spiste god mat i restauranten, men synes den var overpriset, noe 6,5 euro pr 100 gram fiorentina må sies å være. Synes også at utvalget var altfor dårlig, kun 2 primi piatti og 3 secondi piatti. I tillegg savnet vi sårt en liten uteplass hvor vi om kvelden kunne sitte og nyte et glass vin og titte på stjernene. Det fantes nemlig ikke. Men, Vi vil anbefale Villa di Fiori på det sterkeste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anne Beate og familien fra Søreidgrend i Norge boede på Agriturismo La Palazzina i Palaia fra d. 17. til d. 19. juli 2008, på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 19. til d. 22. juli 2008, på Hotel Ilaria i Lucca fra d. 22. til d. 23. juli 2008 og på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 23. til d. 25. juli 2008.

Joda, ..turen gikk veldig greit. Firenze, Lucca og Pistoia var veldig bra. Veldig koselige hotell med ekstremt god service og ute områder. Steder som i høyeste grad kan anbefales.

Palazzina i Palaia virket noe feil for vår familie. Et sted å anbefale de som søker ekstrem ro, langt i fra så veldig skjarmerende sted som annonsert. En vert som kun snakker italiensk å tysk er heller ikke det store. Koselig liten by som reddet det hele.

Villa Alma Pace i Antignano er et fint sted med et management som ikke vet hvordan et slikt fint sted kan utnyttes. Relativt nyoppusset sted som blir brukt på feil måte. Triste rom. De gjør så godt de kan, men har veldig langt å gå for å nå et minimum av service. Et kaos med et utall barn på sommer-leirskole. Også her ble vi reddet av steder i nærheten som var OK. Her må det komme frem i annonseringen at det er brukt til leirskole for barn og at det ver veldig vanskelig å bade fra klippene.

Takk for hjelpen denne gang, ..bruker dere gjerne igjen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Tenuta di Pieve a Celle

Pistoia, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map