Feriebolig i Pisa

Eden Park Resort

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kort uden for Pisa (der er små 6 km til Det Skæve Tårn) ligger Eden Park Hotel i grønne omgivelser tæt på floden Arnos bredder. Her stod engang et teglværk, men det er for længst lukket, og kun en lille malerisk ruin med den gamle skorsten står tilbage.

Rigtig meget pool

Her er en gevaldig stor pool på hele 25 x 20 meter. Den er inddelt i tre zoner: en er 140 cm dyb, en 110 cm dyb og en kun 60 cm dyb. Den er også åben for offentligheden i dagstimerne (10.00 - 19.00), men gæsterne har deres eget reserverede område med parasoller og solsenge.

Praktisk beliggenhed

Beliggenheden er på mange måder praktisk. Du har storbyen lige om hjørnet, men alligevel er du ude i det grønne med en stor pool. Du har bar, restaurant og købmand få hundrede meter væk. Du har en cykelsti langs floden Arno, der går lige forbi og som fører hele vejen til Pisas centrum.

Funktionelle og velindrettede lejligheder

Her er 30 lejligheder fordelt i 9 små bygninger med masser af plads imellem dem. Vi skal ikke bruge lang tid på beskrivelsen, for de er alle 100 % ens. De ligger alle i stuetagen, de har alle en stor terrasse foran døren, de er alle til maksimalt 4 personer, og de er alle særdeles fornuftigt og praktisk indrettede. Og så har de også aircondition, og morgenmaden er inkluderet.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Alle lejligheder ligger i stueetagen og er 37 m² store. De består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn med konventionel funktion og ganske stort køleskab med separat fryser), satellitfjernsyn og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Alle lejligheder har privat terrasse med bord, stole og parasol.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Anbefalinger til dig

Boboba Village

Marina di Pisa, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo Le Capanne

Castiglion Fiorentino

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map