Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Fælles terrasse med udsigt Legeplads ved siden af poolen Terrassen til lejligheden Casa Grande Grillområde Terrassen foran lejligheederne Gufo, Cinghiale og Scoiattolo Fælles terrasse med udsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den lille landsby Cortia modtager familien Davini gæster med en usædvanlig hjertevarme i deres syv lejligheder. Her har du ikke kun en flot pool med en skøn udsigt, du kan også frit benytte de økologiske grøntsager fra køkkenhaven.

Bliv modtaget med usædvanlig hjertevarme

I den lille landsby Cortia (der ligger 3 km fra Piazza al Serchio, hvor du finder jernbanestation og mange indkøbsmuligheder) bor familie Davini, som dyrker jorden økologisk og modtager gæster fra hele verden med en usædvanlig hjertevarme i deres syv rustikke og smagfulde lejligheder. Når du bor her har du ikke kun adgang til en flot pool med en skøn udsigt, du kan også frit benytte gårdens vaskemaskine, og grill. Den lille charmerende restaurant har varierende åbningstider alt efter årstiden (se under fanebladet "Faciliteter"), men et par gange om ugen er der (næsten) altid åbent, og Giovanna laver dejlig (og rigelig!) mad, som Roberto finder på vin (-e) til.

Enestående gode vandremuligheder

Alle lejlighederne har selvstændigt varmeanlæg, satellitfjernsyn og dvd-afspiller, mikrobølgeovn, køleskab, kogeblus og brødrister. I skovene, dalene og bjergene, der omgiver gården, findes der utallige velafmærkede vandrestier, og da naturen i den så lidet kendte del af Toscana i sandhed er storslået, er der god mulighed for at afbrænde nogle af de kalorier, som det er yderst svært at komme uden om, for Giovanna kan virkelig lave mad, og der er så mange gode lokale produkter at prøve.

Læs om lejlighederne på Ristoro del Cavaliere

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa del Papa

Lucca, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Anbefalinger til dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Villa Borri

Casciana Terme

search map