Agriturismo i Pescia i Toscana

Le Case di Pietra

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Malerisk som et postkort

En kilometer fra den lille landsby Malocchio, hvor der er købmand og restaurant, ligger Le Case di Pietra i ensom majestæt midt i den uspolerede natur med en dejlig udsigt over bakkerne, skovene og sletten nedenfor. I grunden er der tale om to små selvstændige huse, der ligger 40 meter fra hinanden, og ejernes eget hus, alle opført i natursten.

God kvalitet i de selvstændige huse

Her er naturligvis rigtig gode muligheder for vandreture eller for bare at nyde den absolutte ro og fred i den velholdte have, måske ved eller i poolen på 8 x 4 meter (dybde 150 cm), hvor der er liggestole, borde, stole, parasoller og to omklædningskabiner. Her er for øvrigt også køkkenhave og mange vinranker, og alle gæster opfrodres til at forsyne sig, som de har lyst til. Ordet "velholdt" bliver ved med at falde på læben, når vi skal beskrive dette sted, det gælder også indendøre, hvor begge huse er velmøblerede, og begge har egen terrasse med stor opmuret grill. Du skal blot ikke komme her i en alt for lavtgående sportsvogn, da de sidste 600 meter er ad grusvej, men almindelige biler har slet ingen problemer med at komme frem.

Toværelseslejligheden Melia med 3/5 sovepladser
- Er ca. 50 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med lille køkkenhjørne (kun to kogeblus, opvaskemaskine og miniovn samt naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller samt et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Der er overdækket terrasse med havemøbler og stor opmuret grill.

Treværelseslejligheden Bersò med 4/6 sovepladser
- Er ca. 125 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine og naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der er overdækket terrasse og lille have med havemøbler og stor opmuret grill. Lejligheden har vaskemaskine.

Lejlighederne på Le Case di Pietra

Toværelseslejligheden Melia med 3/5 sovepladser

Lejligheden Melia er ca. 50 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med lille køkkenhjørne (kun to kogeblus, opvaskemaskine og miniovn samt naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller samt et badeværelse med bruser og toilet. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Der er overdækket terrasse med havemøbler og stor opmuret grill.

Treværelseslejligheden Bersò med 4/6 sovepladser

Lejligheden Bersò er ca. 125 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der en stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine og naturligvis køleskab), sovesofa til to personer og fjernsyn med satellitkanaler og dvd-afspiller. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Der er overdækket terrasse og lille have med havemøbler og stor opmuret grill. Lejligheden har vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Borgo dell'Era

Volterra

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

search map