Feriebolig i Palaia i Toscana

Fattoria di Colleoli

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Colleoli betyder oprindeligt olivenbakke (colle betyder bakke, oli er råd til ord olivo, altså oliventræ på italiensk). Gårdes jord er hovedsageligt dækket med oliventræer og dens oliveolie har vundet en række priser, nationale som internationale, siden 1865.

Du bor yderst centralt i Toscana

Her bor du yderst centralt i den store Toscana region, altså midt mellem Pisa (48 km), Firenze (64 km) og Siena (85 km), tre byer der er hver for sig en hel dagsudflugt værd. Vil du hellere slentre i middelalderbyer, finder du i endnu kortere afstand, de smukke Volterra med dets romerske teater og etruskiske bymur; San Gimignanos tårne og Monteriggionis hele bymur; eller Palaia, Peccioli, Certaldo, Chianni, Colle Val d'Elsa, Lari og mange flere små byer, som du kommer til at få øje på, på bakketoppene langs dine køreture i området.

Pool og børnepool gør familien glad

Din ferie ude på landet er bedre desto bedre vejret bliver. Landskabets skønhed nydes bedst i solskinsdage og muligheden for et dyk i nedkølet vand gør ferie til et succes for mange børnefamilier. På Fattoria di Colleoli finder du både pool og børnepool, så alle kan bunde når de vælger at blive våde. På gården tages der også imod de medlemmer af familien der værdsættes mest af børnene: hunde og katte er her nemlig velkomne.

Restaurant i gåafstand

Du er herre over din ferielejlighed i hele den periode du opholder dig på Fattoria di Colleoli. Når du vælger en self-catering feriebolig får du nøglerne til din bolig og bestemmer selv hvornår morgenmad eller andre måltider skal indtages, samt hvornår du selv vil sætte orden i din bolig. Ingen kommer og gør rent i din lejlighed under dit ophold, men du kan selv vælge om du vil spise hjemme eller på den nærliggende restaurant, der ligger i kort gåafstand, på Borgo di Colleoli.

Bekvemme ferielejligheder i stueetagen eller på første sal

Fattoria di Colleoli består af fire bondehuse, der ligger tæt på hinanden. De er inddelt i ferielejligheder, der er alle udstyrede med sat-tv (med et begrænset antal kanaler), køkken med ovn eller mikroovn, myggenet på vinduerne og udsigt over landskabet. Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal, og du kan benytte sig af haveborde og -stole, der ligger spredt i haven for at nyde deres måltider udendørs.

Læs om lejlighederne på Fattoria di Colleoli

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map