Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Pris fra pr. pers.
Lejlighed nr. 60
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscanas fortryllende smukke landskab, mellem Pisa, Firenze og Siena, ligger landsbyen Colleoli, som for længe siden er opstået i forbindelse med den monumentale herregård af samme navn.

Som en lille by

Den lille landsby, som i grunden ikke er mere end en kirke, en klynge huse og et pizzeria, står endnu i skyggen af herregården, som er langt den største af de to. Hele gården - hovedbygning, stalde, lader osv. - er i dag indrettet til et stort lejlighedskompleks med over 50 boliger, en glimrende restaurant, et stort enoteca (der også serverer lettere retter samt morgenmad) og to svømmebassiner, ja i grunden er der tre, for børnene har også deres eget lavvandede bassin. Det ene af bassinerne er desuden opvarmet, således at det også er behageligt at bruge i ydersæsonerne (april og oktober).

Lejlighedernes placering og indretning

Da lejlighederne ligger vidt forskelligt - nogle i stueetagen, andre på første etage, andre igen på anden etage - har kun nogle af dem egen terrasse eller haveplads lige ved døren; gæsterne i de andre kan bruge borde og stole i de store fællesområder. Lejlighederne varierer meget i størrelse, og da de alle er privatejede, vil der også være en vis forskel i indretningen og møblementet, men der er alligevel visse fællestræk.

De har alle aircondition, mikrobølgeovn, fjernsyn med dvd-afspiller, elkedel og hårtørrer. Der er internet-point på gården, og i fællesområderne (restaurant, enoteca og reception) er der også wi-fi, som desuden virker i størstedelen af lejlighederne, men på grund af de mange gamle, tykke mure når signalet ikke frem overalt.

Læs om lejlighederne på Borgo di Colleoli

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map