Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Pris fra pr. pers.
Lejlighed nr. 60
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Toscanas fortryllende smukke landskab, mellem Pisa, Firenze og Siena, ligger landsbyen Colleoli, som for længe siden er opstået i forbindelse med den monumentale herregård af samme navn.

Som en lille by

Den lille landsby, som i grunden ikke er mere end en kirke, en klynge huse og et pizzeria, står endnu i skyggen af herregården, som er langt den største af de to. Hele gården - hovedbygning, stalde, lader osv. - er i dag indrettet til et stort lejlighedskompleks med over 50 boliger, en glimrende restaurant, et stort enoteca (der også serverer lettere retter samt morgenmad) og to svømmebassiner, ja i grunden er der tre, for børnene har også deres eget lavvandede bassin. Det ene af bassinerne er desuden opvarmet, således at det også er behageligt at bruge i ydersæsonerne (april og oktober).

Lejlighedernes placering og indretning

Da lejlighederne ligger vidt forskelligt - nogle i stueetagen, andre på første etage, andre igen på anden etage - har kun nogle af dem egen terrasse eller haveplads lige ved døren; gæsterne i de andre kan bruge borde og stole i de store fællesområder. Lejlighederne varierer meget i størrelse, og da de alle er privatejede, vil der også være en vis forskel i indretningen og møblementet, men der er alligevel visse fællestræk.

De har alle aircondition, mikrobølgeovn, fjernsyn med dvd-afspiller, elkedel og hårtørrer. Der er internet-point på gården, og i fællesområderne (restaurant, enoteca og reception) er der også wi-fi, som desuden virker i størstedelen af lejlighederne, men på grund af de mange gamle, tykke mure når signalet ikke frem overalt.

Lejlighederne på Borgo di Colleoli

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Etværelseslejligheder er på 35 m² og ligger på første etage. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. BEMÆRK: Selv om lejlighederne ikke har har privat udeplads er der god plads til at sidde ude ved botrd og stole i den store grund, der omgiver bygning.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejligheden er på ca. 35-40 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. OBS: Selv om lejlighederne ikke har har privat udeplads er der god plads til at sidde ude ved botrd og stole i den store grund, der omgiver bygning.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne er på 75-80 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (best til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. BEMÆRK: Selv om lejlighederne ikke har har privat udeplads er der god plads til at sidde ude ved botrd og stole i den store grund, der omgiver bygning.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Borgo Collelungo

Montaione, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map