Feriebolig i Palaia i Toscana

Appartamento La Rocca

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i den hyggelige lille by Palaia ligger Appartamento La Rocca, som efter grundig istandsættelse er blevet klar til at modtage gæster.

En lejlighed til få eller mange

Her er kun én lejlighed, men den kan udlejes i forskellige størrelser lige fra tre til otte sengepladser, alt efter hvor store behov gæsterne har. Små 100 meter fra lejligheden er der parkering, og Palaia byder på to gode restauranter, flere barer og et par mindre butikker til de daglige fornødenheder.

Tiptop standard

Lejligheden er særdeles velmøbleret, og standen er således tiptop. Her er diverse moderne bekvemmeligheder såsom ovn, aircondition, satellitfjernsyn, computer med internet-adgang og dvd-afspiller.

Terrasse

Her er også en lille terrasse med bord og stole, så man kan nyde sine måltider og drikkevarer i det fri, hvilket jo nok vil friste store dele af året. Her findes også opmuret grill, så man kan tilberede sine måltider under den åbne himmel. Det skal understreges, at terrassen ikke er stor, så det vil ikke være muligt at sidde her otte personer, men 4-5 er her plads til.

Lejligheden på Appartamento La Rocca

Toværelseslejligheden Lampone med 3 sovepladser

Består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til én person og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og karbad med vandmassage.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Roccaia

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Populært i Toscana

search map