Villa i Monticiano i Toscana

Il Fontanino

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Monticiano indgår ikke i den klassiske tur rundt i Toscana. Her finder du ikke de store udflugtsbusser, de utallige butikker med souvenirs, og hver anden gård er endnu ikke ombygget til turistmodtagelse. Monticiano er et uspoleret og fredeligt sted at tilbringe en tilbagelænet ferie i Toscana.

Idyllisk middelalderby lige om hjørnet

Det gamle Monticiano kan nås ad en lille sti gennem dalen, men man kan også køre derhen. I byen findes to restauranter, et lille supermarked, en bankautomat, en café og et offentligt svømmebassin, hvis åbningsperiode dog ikke er nemt at få oplyst. Som regel er det åbent i juli og august, men vi giver ingen garanti. Men mere end for at bade er huset et godt udgangspunkt for at udforske området.

Toværelseshus med 2/3 sovepladser:
- Huset består af opholdsstue med køkkenhjørne (komfur med 4 gasblus samt ovn og dansk kaffemaskine) og sovesofa med én soveplads (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. I stuen er der også pejs og fjernsyn. Fra stuen har man udgang til husets overdækkede terrasse, hvor der er bord og stole en fabelagtig udsigt fra terrassen over den middelalderlige del af Monticiano. Der findes desuden grill og vaskerum med vaskemaskine og strygejern og -bræt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Casa Nido

Celle dei Puccini, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Agriturismo Le Capanne

Castiglion Fiorentino

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

search map