Ferieboliger og hoteller i Montevarchi

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Montevarchis historiske centrum er ikke stort, men hyggeligt er det, og hvor er det befriende at møde italienere overalt, ikke kun turister. Det er ellers ikke, fordi du er langt fra mange af de kendte byer. Således er afstanden til Gaiole in Chianti 20 km, til Arezzo 30 km og til Firenze 70 km, og da der er togstation i Montevarchi kommer du let omkring på en behagelig og ustresset måde.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De lokale indkøbsmuligheder

Montevarchi byder selvfølgelig på alle de butikker, du har brug for til de daglige indkøb, og hvis du søger det helt store udvalg, så ligger Ipercoop, Toscanas svar på Bilka, lidt uden for byen.

Ikke kun mad og drikke

Får du lyst til at hjembringe andre minder fra Toscana end god olivenolie, vin og pålægsprodukter - for slet ikke at tale om minderne - så ligger en af Italiens største og mest eksklusive outlets, The Mall, kun 25 km mod nord.

 
 

Populært i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Borgo dell'Era

Volterra

search map