Hotel i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i noget af det mest betagende landskab, Toscana kan byde på (og det siger som bekendt ikke så lidt) ligger La Locanda di San Giorgio.

Kig ind i produktionen

Engang var det vingården Le Fonti di San Giorgios kapel, men siden har man sløjfet de kirkelige funktioner og udvidet den oprindelige bygning, således at den i dag huser 15 rummelige værelser (mellem 20 og 25 m²) , bar, pejsestue og restaurant. I nogle af værelserne er der en sovesofa, der kan bruges som opredning (se Gebyrer & rabatter for pris) til et eller to børn under 8 år. Her på toppen af bakken bor du i fredelige omgivelser, for den stadig særdeles aktive gårds aktiviteter foregår omkring 300 meter herfra (hvor du selvfølgelig kan købe vin, olivenolie og grappa!).

Klassisk indretning og charme

Såvel værelser som de fælles lokaler er klassisk og sobert indrettet. Foran bygningen ligger det 14 x 7 meter store svømmebassin med liggestole, parasoller, toilet og endda et køleskab, så du kan holde drikkevarerne forsvarligt kolde på varme dage. Værelserne har alle aircondition, privat badeværelse med brusekabine og toilet samt fjernsyn.

Egen restaurant

Restauranten har åben hver dag, og den er kun åben for hotellets gæster (og så lige for dem, der bor i en af de syv lejligheder på gården).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

search map