Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Borgo Filicardo

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du bogstavelig talt mellem vinmarkerne, det er ikke blot en talemåde, for marker fulde af Sangiovese, Cabernet, Merlot, Trebbiano og mange andre druer omkranser Borgo Filicardo. Filicardo er en håndfuld ferielejligheder, som er tilknyttet vingården Tenuta di Morzano.

Filicardo efter sønnerne

Vi befinder os som sagt en kort køretur fra landsbyen Montespertolis og kun lidt over 1 km fra den nærmeste restaurant. Da ejeren af vingården Morzano i 2003-2004 lod de 16 lejligheder opføre, opkaldte han dem efter begge sine to børnebørn, Filippo og Riccardo, altså Filicardo.

Pool, børnepool og cowboyfort samt boldbaner

Neden for lejlighederne finder vi en 16 x 8 meter stor pool omgivet af solstole samt et yderst lille børnebassin. Ved siden af poolområdet er der en stor grill til fælles brug og et langbord med plads til omkring 20 personer. Bag poolområdet er der god plads til børnenes leg med et cowboy-fort (bemærk flaget: "God save Robert E. Lee"), og her er også vipper, bordtennisbord, boccia-bane og bordfodbold; de voksne vil også kunne more sig med det store skakspil ved siden af poolen.

Komfortable lejligheder til moderne feriegæster

Som det fremgår af billederne, ejer Borgo Filicardo ikke en gammel gårds charme og maleriske karakter, til gengæld er lejlighederne opført med tanke på, hvad vore dages gæster lægger vægt på: De er rummelige, de har aircondition, og de har alle stor privat terrasse med grill. Størstedelen af lejlighederne ligger i stueetagen, andre på første etage; nogle har udsigt over vinmarkerne og bakkerne, andre mod vingården (og dermed mod parkeringspladsen).

Lejlighederne på Borgo Filicardo

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser

Lejlighederne er ca. 70 m store og ligger enten i stueetagen eller på første etage. De består af stue med sovesofa til to personer, køkkenhjørne (lille komfur med 4 elplader og ovn samt køleskab) og pejs, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med wc og bruser samt privat terrasse med bord, stole og opmuret grill.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map