Agriturismo i Monterotondo Marittimo i Toscana

Agriturismo Podere Casetta

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Poolområde Poolområde Det store køkken Den fælles stue Pizzaovn
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi er i det sydlige Toscana, omkring 40 km fra gode sandstrande, hvilket de lokale siger, at man sagtens kan køre på en halv time. Du bor i i fredelige omgivelser blot 1700 meter uden for den lille middelalderby Monterotondo Marittimo, hvor du finder det mest basale indkøb.

Hyggeligt og autentisk værtspar

Her bor Raffaella og Graziano, der nyder tilværelsen, mens de dyrker jorden på økologisk vis - især deres fremragende olivenolie er værd at nævne, men deres mange forskellige henkogte grøntsager og syltede frugter er nu også en omvej værd. Det skal for resten nævnes, at dette område er karakteriseret af righoldige mineralske og metalliske forekomster i undergrunden, hvilket gør landskabet fuld af svovlholdige kilder, store dampende røghuller og miner. De samme kilder forsyner naturligt området med opvarmning, og sikrer dermed lune lejligheder selv i ydersæsonen.

Spis på din private terrasse eller inde i byen

Alle deres velholdte lejligheder har egen terrasse eller veranda med såvel bord som stole, parasol og grill (vaskemaskine er her også til fælles brug), så du har valget mellem at spise hjemme eller at spadsere ind til byen, når sulten melder sig. Det skal nævnes, at der er en ganske solid stigning op til byen, men det er jo på den anden side også bedst at få den overstået på udvejen; når man skal hjem, er man nogle gange lidt ... træt.

Pool og fælles pavillon med udsigt

I haven finder du en god pool på 7 x 16 meter (140 cm dyb) omgivet af parasoller og liggestole, så du også kan få en dukkert, når du ikke vælger at køre en tur til sandstrandene ved Baratti-bugten, Populonia og Follonica, der ligger omkring 40 km væk. Ved poolen er der også et stor vandmassagekar og en pavillon, hvor du kan opholde dig i skyggen og nyde udsigten.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Podere Casetta

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Santa Maria

Campagnatico, Toscana

Anbefalinger til dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map