Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Montelopio er en lille landsby beliggende i Peccioli kommune. I dette lille bysamfund finder man de mest basale indkøbsmuligheder og den sædvanlige café, hvor de gamle sidder rundt om et bord med et spil kort i hænderne og de unge står foran en spillemaskine med joystick og knapper. Det vil sige, man kan købe en is, en kaffe, et glas vin og endda smage små lokale retter ved barens små fortovsborde og rigtig indtage bystemningen.

Roligt og godt med plads

Her er der i hvert fald ingen turistbusser, der standser for at købe souvenirs eller tager billeder af rådhuset. Til gengæld er der meget roligt og enhver har plads til at strække benene.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Afstande til andre byer

Der er knap 8 km til Peccioli, hvor rådhuset og flere butikker befinder sig, 16 km til den hyggelige by Lajatico og 22 km til Volterras middelalderlige centrum, hvor du finder spor fra romertiden - glem ikke et besøg på det romerske teater - og etruskerne samt en fabelagtig udsigt fra dens belvedere..

 
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map