Agriturismo i Montecatini Val di Cecina i Toscana

Poggio del Melograno

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Toscana er man forvænt med smukke omgivelser, Poggio del Melogranos beliggenhed er virkelig noget ud over det sædvanlige. Udsigten til næsten alle sider er pragtfuld, og timevis kan let gå med at betragte den, tilbagelænet med et godt glas vin i hånden og et smil på læben.

Velindrettede lejligheder

Den maleriske gård, hvis oprindelse går tilbage til attenhundredetallet, er for nylig blevet gennemgribende istandsat og opdelt i seks velindrettede lejligheder. Deres indretning og komfortniveau varierer, men kvaliteten er konstant solidt over middel.

Fredelig beliggenhed

Omgivelserne er så fredelige, som de kan blive, hvis man da ikke vil trække sig tilbage som en anden eremit i en lille selvstændig bolig, for de nærmeste naboer er et godt stykke væk, og man skal da også køre små 2½ km ad grusvej, før man kommer frem.

Dejligt poolområde

I haven foran gården findes en 16 x 8 meter stor pool til gæsternes brug omgivet af liggestole, parasoller og en pavillon. Her er også et tyrkisk bad (!), et karbad med vandmassage, et område med kondicykel og andet fitness-udstyr, og så er her desuden grill, mountain-bikes, vaskemaskine til fælles brug og gratis internetforbindelse.

Læs om lejlighederne på Poggio del Melograno

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Al Settimo Cielo

Massa, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map