Anmeldelser af Villa Le Ferrette

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Ferrette

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Ferrette som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Ferrette. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt !

Villa Le Ferrette opfyldte vores ambitiøse mål med en bred margin.
Husets ejer Stefano var en flink fyr, der hjalp med hvad vi bad ham om.

Villa Le Ferrette
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Ferrette
Villa med 20 sovepladser (privat pool)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 15 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

100% perfektion!!

Villa Le Ferrette er ganske enkelt paradis på jord!!
Min mand og jeg fejrede vores 25 års bryllupsdag med 15 familiemedlemmer i Villa Le Ferrette i juli 2014 - Villaen var perfekt, alle værelser har eget badeværelse, hele villaen var pæn og ren.
Jeg havde bestilt morgenmad til alle hver morgen, det var så lækkert, friskt og hver øre værd!
Stefano og hans familie var de venligste, hårdest arbejdende og mest hjælpsomme mennesker, vi nogensinde har mødt. De gjorde vores ferie meget speciel for stressfri. De passer godt på villaen, det var fantastisk at se og føle den stolthed de lægger i villaen og den gæster - TAK!!

Villa Le Ferrette
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Ferrette
Villa med 20 sovepladser (privat pool)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 10 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra engelsk. Klik her for at se originalen

Fantastisk villa med kæmpeudsigt!

Ja. Meget mere er der vel ikke at sige. Villaen gør sig om muligt endnu bedre live end på fotos. Fremstår nyrenoveret. Bemærk: Der er et fint badeværelse til hvert enkelt rum. Eneste anke var poolen, som om end flot og ganske stor, burde være opvarmet; primo maj er vandet sgu' lige lidt for koldt. Der er muligt at booke ejeren til at lave mad til små penge - et kæmpehit den første aften, hvor man ellers selv skal ned i byen (2½ km.) og købe ind.

Anbefaling til kommende gæster

Der ligger en restaurant kun 3-400 meter fra huset længere oppe ad bjerget. Et traditionelt sted med reelt kun italienske gæster. Prøv hvidvinen Marina Cvetic Trebbiano 2009.

Villa Le Ferrette
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Lidt væk fra byen - fantastisk udsigt
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Ferrette
Villa med 20 sovepladser (privat pool)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Meget svag forbindelse
Pool

Ville ligge på 5+ hvis opvarmet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 13 voksne
Navn

Vi har haft en rigtig god ferie. Huset og stedet er fantastisk, smukt og placeret unikt i landskabet. Ejeren er rigtig omgængelig og profesionel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 8 voksne, 3 børn
Navn
Tommy og bryllupsselskab fra Hyggen i Norge boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 16 til d. 23 juni, 2012.

Vi er yderst tilfredse med vores ophold på Villa Le Ferrette!
Virkeligheden er bedre end på fotos! Sikke et vidunderligt sted. Tjeneren Stefano er rigtig rigtig god !!! Han gør en formiddabel indsats for at man skal have en dejlig ferie og ophold !!
Vi havde vores havebryllup på stedet. Eventyrlig ramme !!! Helga Marcks hos www.weddingitaly.com gjorde et fantastisk stykke arbejde, og vi havde god og fin kontakt hele vejen indtil brylluppet var ovre! Vil anbefale et ophold på Villa Le Ferrette !!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 20 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vanna med sällskap från Sköndal i Sverige bodde på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme från den 28. maj till den 4. juni 2011.

Det var helt underbart och fantastiskt och trots kräsna resenärer så var alla nöjda. Det enda - om man nu måste hitta nåt att "klaga" på - så hade det varit bra om lån av poolhanddukar hade ingått också. Nu fick vi ta från rum som inte användes, vilket inte gjorde nåt men det kunde ha blivit ett problem om vi hade fyllt alla rum.

Supermarketen som ligger precis nerför backen när man kommer ner i staden är helt överlägsen. De har ALLT, färskt kött, viner för 35 kr som hemma i Sverige kostar över 180 kr, underbar parmesan, you name it!! Och mittemot ligger två olika gelatieror så man kan placera barnen och en förälder där så får den andra föräldern handla i lugn och ro:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 10 voksne, 5 børn
Navn
Mary og rejsefæller fra Vejle Ø boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 14. til d. 21. maj 2011.

Det er jo et fantastisk sted, med en udsigt man aldrig bliver træt af, hvad enten det er dag eller nat. Vejret var med os med dejlig sol og 28 gr. Vi var 18 pers. Af sted hvoraf nogle var singler, der var værelser med bad til alle. Vi var 14 golf spillene, som nød godt af Montecatini Termes, flotte, golfbane. Vejen dertil var ikke lige den nemmeste at finde. Ligesom vejen til Villa Le Ferrette er svært at finde, her hjælper ingen GPS. Det var nødvendigt, at blive guidet fra byen. Stefano var utrolig hjælpsom hele vejen igennem.
Toget til Firenze , Pisa og Lucca kører hele tiden, så det benyttede vi os af – og det til billig penge. Toget til Firenze standser inde midt i byen. Firenze er overfyldt med mennesker.
Dagligvarer kan med fordel købes hos Iper-Coop, hvor udvalget er helt fantastisk. Alle var enige om, at Villa Le Ferette varmt kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 21 voksne
Navn
Karin med sällskap från Sävedalen i Sverige bodde på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme från den 8. till den 15. maj 2010.

Vi reste 10 personer i åldrarna 17-82 till Montecatini Terme och bodde i villa Le Ferrette. När man kommer till huset så öppnar man en stor järngrind med fjärrkontroll. Från grinden ser man inte huset. Sedan åker man på en liten slingrig väg ”på ägorna” i en knapp kilometer innan man kommer fram till huset på toppen av kullen. En mycket pampig entré till sitt semesterhus. Huset ligger med en fantastisk utsikt över staden, precis så vacker som bilderna på hemsidan visar. Förutom läget och utsikten är den största fördelen köket.

Är man som flera i vårt sällskap intresserade av matlagning så är det en fröjd att ha nio gaslågor, två stora kylskåp, stor arbetsbänk och restaurangdiskmaskin som går på en minut. Det finns en vedeldad pizzaugn på utsidan som vi uppskattade också. Poolen är jättefin och ren. Det finns bord och stolar under tak på uteplatsen. Invändigt är huset stort och rymligt och alla sovrum har eget badrum. Två av sovrummen har entré direkt från uteplatsen på framsidan av huset. Precis som på så många andra ställen i Italien så är det inte den mysigaste belysningen inomhus. Det vardagsrum med gul soffgrupp som man kan se på bilderna vetter mot baksidan och ligger en trappa ner, så där var vi aldrig. Det vi utnyttjade mest inomhus var köket och matsalen.

Vill man inte gå ner till vardagsrummet så finns det inte så mycket sköna sittmöbler på entréplanet. (Men man är ju inte så mycket inomhus om vädret är fint). Den av ägarna som vi hade kontakt med, Stefano, var otroligt tillmötesgående, trevlig och pratsam. Han till och med bad om ursäkt när det regnade. Det finns ett stort utbud av affärer och restauranger i Montecatini Terme. Ett tips är att besöka Pasticcerian Giovannini, med originalinredning från 1928. Helt underbar.

Huset passar för familjeboende men också för ett företag t ex. Bageri och mycket välsorterad mataffär finns inom kort bilavstånd. Ett par morgnar promenerade vi och köpte bröd men då blir det en rejäl uppförsbacke på tillbakavägen. Åker man på utflykt till t ex Florens, Lucca eller Viareggio så rekommenderas att ta tåget från Montecatini Terme. Vi kan mycket väl tänka oss att återkomma, både till staden och till huset och vi kommer garanterat att återvända till Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 11 voksne
Navn
Aud med familie og venner fra Leikanger i Norge boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 23. til d. 30. maj 2009.

Villa Le Ferette var en perfekt ramme omkring våre to 60-årsdager som vi feiert sammen familie og venner, totalt 20 personer. Vi ble alle betatt av stedet og den hyggelige og imøtekommende familien som eide stedet. Hagen og bassengområdet var nydelig og med rikelig med solsenger, håndklær og parasoller. Utsikten over byen og dalen var fantastisk både dag og på de lune kveldene.
Villaen var i fin stand, hyggelige rom, alle med airkond. og rent og fint.
Kjøkkenet var meget velutstyrt og med med alle mulige fasiliter, bl.a. 1 storog en mindre, moderne gasskomfyr og rikelig med kjøle-frysekapasitet, riktig et eldorado matglade gjester.
Stefano var et funn, han var presis, hjelpsom og snakket meget godt engelsk. Vi ble ogå kjent med resten av familien som er bønder og produserer meget god olivenolje.
Vi hadde flott vær hele uken bortsett fra de timene vi hadde festmiddag og måtte flytte innendørs i full fart pga voldsomt tordenvær. Stefanos mor stod for 5 retter deilig meny som var basert på lokale råvarer og våre menn samt Stefano et co. dekket et nydelig bord til 24 i festsal i underetasjen. En uforglemmelig uke med mye moro på et deilig sted. 20 fornøyde gjester dro etter en varm avskjed med Stefano og hans flotte familie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 20 voksne
Navn
Gitte og familie fra Århus boede på Villa Le Ferrette i Montecatini Terme fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Efter en uges ophold i Villa Le Ferette hvor vores gamle mor havde samlet familien til en uges hyggeligt samvær vil jeg blot rose stedet og ejer.
Billederne lever mere end op til virkeligheden, det er virkeligt et smukt sted. Alt er i perfekt stand, alt virker, alt er yderst velholdt, pinligt rent da vi ankom, poolen rengøres hver morgen, masser af plads og udstyr.
Til vores formål kunne vi ikke ha fundet bedre sted og det var pengene værd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 20 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Le Due Lanterne

Lucca, Toscana

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa La Lestra

Montelopio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

search map