Anmeldelser af Palazzolo Alto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzolo Alto

Læs personlige anmeldelser af Palazzolo Alto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzolo Alto. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt sted med god plads MEN meget gamle og korte senge

Et rigtigt dejligt sted for to familier. Både hus og pool var skønne. Men sengene i huset var MEGET gamle og slidte og ikke mindst korte. Ligeledes kunne det være rart med insekt net for vinduerne, da der kommer mange kryb ind om natten, når vinduerne er åbne pga. varmen. Det ville ikke kræve mange penge (nye ikea senge ville være en stor forbedring) for at oplevelsen kom helt i top til fem stjerne :)

Palazzolo Alto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Palazzolo Alto
Villa med 8/10 senge

Gamle senge - ikke særlig lækkert og behageligt
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn

Dejlig og afslappende familieferie :-)

Vi fandt huset efter en lille smuttur forbi og ankom ved 18-tiden. Meget venlig modtagelse af Mirella, som tilmed sørgede for en fin buket og en flaske af den lokale hvidvin til os. Vi nød opholdet i fulde drag - børn som voksne - og kan kun anbefale huset med den fantastiske udsigt og en stilhed og ro, der var sundt for sjælen.

Husets gartner - en sød dame, Monica, sørgede for vedligeholdelse af swimmingpool m.m. Meget let af kommunikere med.

En anbefaling til husets ejer er at tænke i udskiftning af sengene til en lidt bedre (hårdere) og længere model :-) - men når det er sagt, var det ikke noget, der forstyrrede den gode ferieoplevelse.

Anbefaling til kommende gæster

Gode muligheder for indkøb i COOP samt hos den lokale bager i Monte Sante Savino.
Udflugt til Sienna kan varmt anbefales.
Besøg også et par af de nærliggende vingårde bl.a. Maggiore kun få kilometer fra Pallazzolo Alto, hvor der kommunikeres på engelsk.
Vi anbefaler også et besøg på Ristorante La Torre Di Gorgonza ligeledes kun få km fra huset. En restaurant i Michelin guiden i smukke omgivelser med meget rimelige priser, lækker mad og ikke mindst en fin service. Også velegnet til børnefamilier.

Palazzolo Alto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Palazzolo Alto
Villa med 8/10 senge
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Eva og venner fra Kirke Hyllinge boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har været meget glade for vores ophold i den lille by uden for Monte San Savino. Huset og stedet var rigtig dejligt. Smuk beliggenhed. Det var dog lidt vanskeligt at finde, men det gik.
Da vi havde huset fra kl. 15 lørag eftermiddag, undrede det os at hende der skulle modtage os slet ikke var færdig med bl.a. at rede senge. Hun gik der til kl. 17.30. Hun kunne desværre kun tale italiensk, som vi overovedet ikke forstod. Poolen nød vi meget. Der var dog problemer med motoren. Den havemand der kom hver dag (for at holde øje med os) kunne vi ikke forklare at der var noget galt, da han kun talte italiensk.
Dog var der et godt stykke til indkøbsmuligheder (ca. 10 km på en ret snoet vej). Det var dog en rigtig smuk tur, som vi nød hver morgen, når vi skulle hente morgenbrød. Der var en rigtig god slagter i Monte San Savino. Der er marked i Monte San Savino onsdag formiddag, især med lækre grøntsager og frugt.

Lørdag hvor vi skulle af sted, kom der allerede ca. kl. 8.30 3 damer, som skulle gøre rent. Det forstyrrede vores sidste mogenbord. Værtinden kom så først kl. 10.30 for at aflevere depositum, hvilket betød at vi kom for sent til Pisa, hvor vi skulle aflevere lejede biler.

De negative ting kom vist til at fylde lidt meget. Vi har dog været yderst tilfredse både med jeres informationer og med stedet.

In-Italia's kommentar

Vi ved alle, at havemænds sande opgave er at udspionere folk og ikke at sørge for, at haven plejes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 7 voksne, 4 børn
Navn
Hannelise og familie fra Greve boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Palazzolo Alto er et dejligt hus med god plads, stort køkken med alt hvad der behøves selv en expressomaskine, så der blev lavet dejlige måltider.
Haven - swimming-poolen og omgivelserne er dejlige, så vi nød det rigtigt.
Det ville have været en stor hjælp, såfremt den nøgleansvarlige og den søde havemand havde talt bare en smule engelsk, tysk eller fransk, for man er på herrens mark, når det går med hast på italiensk. Det kunne afhjælpes ved at der lå bare lidt skriftligt om f.eks. hvor der var restauranter, indkøbsmuligheder, åbnings-lukketider for disse samt hvornår havemanden kom, samt at han bortfjernede skrald (og der er meget når man er 8 personer) + at han sælger rødvin og dejlig olie.
En stor oplevelse for os alle var alle ildfluerne, der susede rundt når det blev mørkt, samt den omskiften i vejret fra sol og varme (op til 35 grader om dagen) og så haglvejr en af aftenerne, med hagl så store at jeg aldrig har set lignende. Turene rundt til alle de smukke byer og landskaber var også en ople

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Kristina med sällskap från Spånga i Sverige bodde på Palazzolo Alto i Monte San Savino från den 21. till den 28. juni 2008.

Även denna resa gick alldeles utmäkt! Det här var vår andra gång vi bokat genom In-Italia och precis som för två år sedan fungarade allt klockrent.Huset uppfyllde alla våra förväntningar ... och lite till. Mkt rent och snyggt. Härligt med eget badrum till varje sovrum. Bra kök med bra utrustning. Lummig trädgård med grillplats och fantastisk pool. Vacker utsikt. Palazzolo är en mkt liten by men har ändå en restaurang. I Monte San Savino finns det man behöver; bankomat, Coop-matvaruaffär, apotek, restauranger mm samt närheten till A1 som går snabbt både till Fierenze och Rom.Det enda som inte stämde var sista biten på vägbeskrivningen.Finns inga skyltar med Palazzolo Alto och man åker inte på en bro, utan 'under' ett hus precis innan man är framme vid husets infart. Lite lurigt för man ska åka där man inte tror.Vi är jättenöjda med allt; er service, huset och Toscana!

In-Italia's kommentar

Ledsen för vägbeskrivningen vi tittar på den med en gång.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Arild og familie fra Kristiansand i Norge boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 16. til d. 23. juni 2007.

Vi hadde en fantastisk fin uke i Palazzolo Alto. Huset, hagen og svømmebassenget var perfekt for både 4 voksne og 5 barn. Utrolig flott eiendom. Palazzolo Alto er ikke store plassen, men det er korte avstander til Siena, Montepulciano og Monte San Savino. De to første er flotte byer, men Monte San Savino var litt sliten. Men de har en veldig god pizzarestaurant, og også et bra Coop supermarked. Vi kan også anbefale en tur på Valdichiana Outlet Village på A1 litt sør for Monte San Savino.

Et lite problem for oss som ikke kan italiensk var at de som tok imot oss og stelte eiendommen ikke kan et ord engelsk. Vær forberedt på å få levert en dunk med rødvin og 1 liter olje første morgen for 20 Euro, selv om du skulle forsøke å si at du ikke er interessert. Litt hjelp var det i den tysk-italienske ordboka i garasjen!! Litt irriterende var det at eieren (vi tror i hvert fall hun var det) ikke er så nøye med å komme presis på dagen for avreise. Vi ble faktisk litt urolig for om hun skulle komme i det hele tatt for å utbetale depositum. Det var ikke så mye hjelp å få av gartneren mens vi ventet, pga språkproblemene.

Ellers opplevde vi det som veldig positivt å bestille via In Italia. Da vi hadde glemt veibeskrivelsen var det til stor nytte å kunne ringe til Danmark lørdag ettermiddag og få de nødvendige beskrivelsene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Ellen Marie og rejsefæller fra Bergen i Norge boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 9. til d. 23. september 2006.

Vi har hatt et topp opphold. Huset svarte til våre forventninger, og vi har storkost oss.

Vaktmesteren var utrolig hyggelig og kom hver eneste dag for å koste, spyle, vanne blomter og holde bassenget perfekt. Stille beskjeden mann med et godt smil. Han solgte oss også herlig rødvin på 5 liters dunk til den lave pris Euro 8. Ellers følte vi nok at huset lå litt langt oppe i fjellet. Vi hadde riktignok en fantastisk utstsikt, men vi måtte ned til San Savino og Coopen for å handle. Dette visste vi om før vi reiste så dette er ingen beklagelse. Stort sett annen hver dag var vi på utflukter og har besøkt mangen byer i nærområdet mellom oss og Firenze samt ned til nord Umbria. Chanti- og vin-veien har vi kjørt og alt kan anbefales.

Vi er meget godt fornøyd med Deres firma, og det blir helt sikkert ikke siste gang vi kommer til å benytte oss av dere. Takk for flotte ferieminner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Gert og hans familie fra Måløv boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 2. til d. 16. oktober 2004.

Vi var meget tilfredse med vort ophold i Palazuolo Alto og vil gerne vende tilbage en anden gang. Huset var pænt holdt og der var masser af plads til 3 par, som vi var. Vi var meget betagede over udsigten og beliggenheden i den meget lille landsby, hvor vi kunne følge med i beboernes petanquespil om aftenen. Der var også mulighed for nogle gode ture i den skovrige omegen. I det hele taget var beliggenheden meget ideel til at få set det meste af Toscana på dagsture. Vi har været i Firenze, Siena, Montepulciano, Montalcino Monte Antico, Cortona samt flere af de små byer i umiddelbar nærhed Palazuolo Alto. Vi kan kun anbefale både In-italia og feriehuset og vi synes at vi har haft en rigtig god ferie. Jeg medsender nogle få foto af det som vi ser som det typiske Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Hege og familie fra Oslo boede på Palazzolo Alto i Monte San Savino fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Vi hadde en fin uke i Mone san Savino, og kan trygt anbefale huset til andre! Super beliggenhet! En ferie vi sent kommer til å glemme =)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa San Lorenzo

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map