Agriturismo i Montaione i Toscana

Residence Santa Maria

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Få kilometer uden for den hyggelige lille by Montaione ligger Residence Santa Maria i fredelige omgivelser. For en gangs skyld skal du her ikke ud og køre på grusvej for at komme frem til den landlige idyl, for Santa Maria ligger lige op til en ganske lille og lidet befærdet asfalteret vej.

Privat terrasse

Alt ånder fred, og drømmen om en gammel vingård i Toscana leves her fuld ud af gæster, skønt bygningerne faktisk ikke er mere end et par tiår gamle. Dette har den heldige konsekvens, at de alle er opført med tanke på, hvad man som ferierende sætter pris på: en komfortabel lejlighed og en privat terrasse, hvor man kan nyde det gode vejr og kølige drikkevarer.

Tæt på pizzeria

I haven finder du en 14 x 7 meter stor pool omgivet af parasoller og liggestole, og ved receptionen er der en vaskemaskine til fælles brug for alle gæsterne. Den nærmeste bar og pizzeria er kun 400 meter væk, og kører du et par kilometer mod Montaione (der er 5 km væk) finder du et glimrende udsalg af charcuteri og kød ("Mattone Due"). I Montaione er der forresten også et supermarked og diverse andre butikker.

Stor hjælpsomhed og smil

De to søstre Laura og Stefania modtager jer her med et smil og stor hjælpsomhed, mens deres far passer haven, så den på alle årstider er ufatteligt velplejet og indbydende. Søstrene står også til rådighed med hjælp og vejleding til vinsmagning, hvor der er lokale markeder, outlets, gode restauranter og meget, meget mere.

Læs om lejlighederne på Residence Santa Maria

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Borgo dell'Era

Volterra, Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Podere Casavecchia

San Giustino Valdarno, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Populært i Toscana

search map