Feriebolig i Massa i Toscana

Al Settimo Cielo

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

"I den syvende himmel", sådan lyder oversættelsen af ferieboligernes navn. Det er måske nok lidt af en overdrivelse, men sandt er det, at vi er meget højt oppe. Når du står på terrassen foran husene, eller sidder ved svømmebassinet, og kigger ud over havet og ned på Massa, så virker den majestætiske borg, Castello Malaspina, der set fra byen befinder sig så højt oppe, pludselig langt, langt nede. Udsigten er med andre ord fantastisk, ja på klare dage kan du se helt til Korsika! Massas centrum ligger 3 km væk og havet ca. 8 km herfra.

Pæne lejligheder

Bygningerne formelig klynger sig til klipperne, og niveauforskellene er så store, at det her ingen større mening giver at tale om stueetage kontra første sal osv. Ganske vist har flere af lejlighederne en større eller mindre terrasse, men de fleste gæster vil nok ende med at sætte sig ved et af bordene foran husene og nyde udsigten. Lejlighederne er friske, lyse og nyrenoverede i 2006. Der er fornuftige store glaserede klinker på gulvene og ofte gamle fritliggende bjælker i lofterne, køkkenhjørnerne er nye og har alle fire gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og er godt udstyret med husgeråd. Badeværelserne er sobre med stor brug af marmor og smedejern.

Smart beliggenhed og gode faciliteter

Et dejligt sted for dem, der gerne vil ofte på stranden, men ikke bryder sig om at bo i de moderne turistkomplekser midt i overrendte byer. Du kan naturligvis også svale dig i poolen, hvis du ikke har lyst til en tur på stranden. På stedet er der vaskemaskine, tørretumbler, fælles grill og wi-fi, alt sammen til fri afbenyttelse. Her er også en parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejlighederne på Al Settimo Cielo

Toværelseslejlighed nr. 2 med 2/4 sovepladser

er ca. 50 m² og ligger i to plan. I indgangsplanet finder vi stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer samt badeværelse med bruser og toilet, på etagen ovenover under taget (NB Der er lavt til loftet) er der soveværelse med dobbeltseng. På kvisten er der aircondition.

Toværelseslejlighed nr. 4 med 3/4 sovepladser

er ca. 45 m² og ligger i ét plan. Lejligheden består af stue med ildsted og sovesofa til én person, separat køkken, soveværelse med dobbeltseng og - mod betaling af tillæg - enkeltseng til et barn på maks. 12 år samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen lille terrasse (ca. 5 m²).

Etværelseslejlighed nr. 5 med 2 sovepladser

er ca. 25 m² og består af ét stort rum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer samt badeværelse med bruser og toilet.

Toværelseslejlighed nr. 6 med 2 sovepladser

er ca. 30 m² og ligger i ét plan. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Toværelseslejlighed nr. 8 med 2/6 sovepladser

er ca. 60 m² og ligger i ét plan. Lejligheden består af stue med ildsted og to sovesofaer til to personer, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen stor terrasse (ca. 15 m²).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

search map