Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På en lille frodig bakke tæt på den fortryllende sydtoscanske middelalderby Massa Marittima ligger Agriturismo Poggio Corbello, en ægte bondegård som varmt kan anbefales til alle, der søger autentisk landlig stemning i afslappende, maleriske omgivelser og en god restaurant kombineret med kort afstand til havet og en rimelig pris.

Søudsigt

Den lille gård fremstiller rødvin, hvidvin, olivenolie, grappa samt et par syndigt lækre likører (baseret på grappaen tilsat citron, den fås i en sød og en tør, fadlagret version), men har også en række lejligheder til gæster. I den dejlige have findes to store grill, en lille legeplads, bordtennisbord, nogle pavilloner og en stor pool (7 x 18 meter) med en børneafdeling på ca. 4 x 4 meter (fra 60 cm dybt) og udsigt over bakkerne, dalene og den nærliggende sø Lago d’Accesa. Her er også en flot tennisbane (den kan også benyttes som minifodboldbane, da den er udstyret med mål).

Restaurant med egne produkter

Fra gården kan du hurtigt gå ned til Lago di Accesa (ca. 200 m). Den flotte middelalderby Massa Marittima ligger kun 8 km væk, mens nærmeste strand ligger ca. 20 km fra stedet (f.eks. Follonica eller Castiglione della Pescaia). På gården findes desuden restaurant, hvor ejerne tilbereder de råvarer, som de selv producerer i ejendommen og serverer den robuste lokale vin. Prøv det, du vil ikke fortryde!

Se på de mange dyr

Lejlighederne er yderst gedigne og propre. De ligger i flere bygninger, alle beliggende på bakketoppen. De har alle terrasse eller veranda med havemøbler. For foden af bakken ligger gårdens staldbygninger og husdyrhold. Her møder du kaniner, køer, kvæg af den specielle langhornede race fra Maremma, høns, grise og vildsvin. Børnene (og mange af os voksne) vil elske det!

Læs om lejlighederne på Agriturismo Poggio Corbello

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map