Hotel i Marina di Pietrasanta i Toscana

Mondial Resort & SPA

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mondial Resort & SPA har desuden en rolig beliggenhed, midt i et boligkvarter. Hotellet passer til dig, som både vil bo godt og komfortabelt, spise godt og samtidig være tæt på forskellige restauranter og frem for alt havet.

En afslappende ferie

Her bor du kort sagt godt, og hotellet, som er blevet renoveret, byder på et lyst og behageligt miljø både inde og ude. Her er et fint poolområde med liggestole og parasoller, og poolen rummer en jacuzzidel. Du kan benytte hotellets bar, som serverer både gode drinks, cocktails og snacks dagen igennem. Restauranten Blanco, som også er åben for offentligheden, serverer gode fiske- kød- og grøntsagsretter, tilberedt på traditionel, toskansk vis. Maden kan du nyde båden indendørs og udendørs ved poolen.

Hotellet har en SPA & Wellness-afdeling, hvor du blandt andet kan benytte sauna, tyrkisk bad og fitness-rum. Entréen betaler du på stedet, og du kan bestille forskellige typer massage og behandlinger. Når stranden lokker, skal du kun bevæge dig et par hundrede meter, så er du der - og hør med receptionen angående strandservice.

Du bor tæt på flere seværdigheder

Fra Marina di Pietrasanta har du flere af regionens seværdigheder inden for behagelig køreafstand. Pisa, Lucca, Calci, Buti og Vinci er navne på nogle nærliggende steder og byer, du ikke bør gå glip af. Har du også haft tanker om at vandre i nogle af de fem byer i Cinque Terre (Ligurien) er det oplagt at bruge muligheden nu. Der er kun 50 km. til La Spezia, hvorfra du kan tage både båd og tog ud til nationalparken.

I Marina di Pietrasanta leves det klassiske "badeliv", og en del hyggelige restauranter åbner op i sommerhalvåret. Ønsker du en mere autentisk atmosfære, kan du begive dig til Pietrasantas hyggelige, lille centrum, som ligger ca. 5 km. væk.

Værelserne er lyse og fine

Der er i alt 40 værelser på Mondial Resort & SPA, og vi kan tilbyde dig ophold på dem, der hedder Classic og Deluxe. Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, opbevaringsboks, minibar, badeværelse med toilet, bruser, badekåbe og badetøfler.

Værelserne på Mondial Resort & SPA

Dobbeltværelse Classic (inkl. morgenmad)

Komfortable værelser med parketgulv, dobbeltseng eller twin beds. Badeværelse med bruser.

Dobbeltværelse deluxe (inkl. morgenmad)

Større værelser med parketgulv og en kingsize madras eller twin beds. Jacuzzi i stedet for bruser kan forekomme, og der er mulighed for en ekstraseng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Park Hotel Marinetta

Marina di Bibbona, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Anbefalinger til dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Populært i Toscana

search map