Ferieboliger og hoteller i Marina di Massa

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Marina di Massa er en typisk italiensk badeby med alt det liv, der hører til disse. Her mangler man aldrig en bar at gå på eller en restaurant at spise på, og badestrandene er brede med dejligt sand. Til gengæld er her ikke megen charme at finde! Og kommer man uden for badesæsonen er her heller ikke være meget liv at finde. Bemærkelsesværdigt for denne badeby er, at udenlandske turister kun findes i fåtal, det er primært italienske turister, der holder ferie her. Af denne grund vil man finde de fleste menukort på italiensk og de færreste lokale vil kunne kommunikere på andet end italiensk!

I den lille by er der flere muligheder for diverse aktiviteter så som tennis, minigolf, badeland osv. Det er også et ganske godt udgangspunkt for udflugter til det smukke bjergrige toskanske bagland og det berømte naturreservat med små hyggelige byer, Le Cinque Terre, er heller ikke langt herfra. Her er for resten også togstation.

Mere natteliv findes i det nærliggende Forte dei Marmi med en masse caféer og barer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map