Feriebolig i Marina di Castagneto C. i Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skibsværftet Il Cantiere Navale blev grundlagt i 1946 af grev Conte Gaddo della Gherardesca lige ud til havet ved Marina di Castagneto Carducci, ca. 4 km fra den lille by Donoratico (hvor man finder mange indkøbsmuligheder, flere spisesteder og togstation). Værftet lukkede for over 20 år siden, men mindes stadig i omegnen for dets både og mindre skibe. Il Cantiere Navale strækker sig over et område på 25 hektar med pinjetræskov og har en af Toscanas bedste og mest børnevenlige sandstrande.

Ferielejligheder omgivet af klitter, pinjetræer og grønne områder

Il Cantiere Navale er nu blevet omdannet til et flot feriecenter. De gamle bygninger er blevet revet ned, og man har i stedet bygget komfortable lejligheder. Hovedbygningen med dens karakteristiske halvcirkulære tag er omgivet af 8 bygninger med i alt 176 lejligheder og værelser. Alt sammen omgivet af klitter, høje pinjetræer og grønne områder. Her ligger man virkelig et stenkast fra stranden (og er man i god form, så ryger stenen helt ud i havet).

Et væld af faciliteter

Hovedbygningen består af reception, bar med take-away pizzeria, to restauranter, lille minimarked og møntvask. 500 meter fra hovedbygning findes der tennisbane som er oplyst om aftenen og gratis kan benyttes, bordtennisborde, bueskydning (kan kun benyttes med instruktør), øvelsesområder til golf samt udendørs teater, hvor der arrangeres aftenunderholdning (på italiensk) fra anden uge af juni til midten af september, svømmebassin for voksne og et andet for børn samt et pizzeria. Om dagen arrangeres fx tenniskurser, svømmekurser, aerobic, dansekurser osv. Det obligatoriske klubkort dækker adgang til svømmebassinerne, parasoller og liggestole på stranden samt legeplads for børn. Børn mellem 5 og 12 år kan deltage i miniklubber, forældre skal dog være opmærksomme på, at der ikke tales skandinavisk. Parkeringspladsen ligger ca. 900 meter fra boligerne, således at man ikke forstyrres af trafik. Der er transfer mellem parkeringspladsen og komplekset.

Lejlighederne

Lejlighederne ligger enten i stueetagen, 1. eller 2. sal. De er alle nymøblerede og lyse. Lejlighederne er udstyret med køkkenhjørne (2 elektriske plader og køleskab), telefon, satellit-tv og mod betaling af tillæg aircondition. Desuden råder alle lejligheder (bortset fra etværelses af type A) over møbleret balkon eller terrasse, hvor man fx kan indtage sine måltider.

Lejlighederne på Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet samt balkon eller terrasse. Det er muligt at få en opredning mod betaling

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

består af stue med køkkenhjørne og sovesofa eller udtræksseng til to personer (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse / toilet. Lejlighederne har egen balkon eller terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map