Hotel i Marina di Castagneto C. i Toscana

Hotel Alta La Vista

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Alta La Vista ligger lige ud til vandet i den lille badeby Marina di Castagneto Carducci, som i flere omgange har fået tildelt det europæiske Blå Flag, som er kendetegn for rent havvand. I kort afstand fra hotellet ligger den frodige pinjeskov, lige foran hotellet den gode og børnevenlige sandstrand. Hotellets restaurant er nok hovedattraktionen - især hvis man sætter pris på fisk.

Behagelig beliggenhed

På hotellet findes reception, en eksklusiv restaurant (se sidste afsnit) og solterrasse, som ligger på første sal og vender mod havet. Ønsker du ikke at ligge hele dagen på terrassen eller på stranden, så er der mulighed for at leje båd eller at tage på udflugt på cykel eller til hest. I baglandet finder du de hyggelige middelalderbyer som Bolgheri, Castagneto Carducci, Campiglia Marittima, Massa Marittima, osv.

De mange faciliteter

Det 3-stjernede hotel råder over 22 fint indrettede værelser af hvilke to er familieværelser, hvor der kan enten bo 3 voksne eller to voksne og to børn under 14 år. Alle værelser råder over rummelig balkon eller terrasse. Halvdelen af værelserne har udsigt over havet og den toskanske øgruppe. De er endvidere alle udstyret med aircondition, minibar, internetopkobling, værdiboks, fladskærms-tv og badeværelse med toilet og stor brusekabine samt hårtørrer.

Velrenommeret kok

Hotellets restaurant er nok hovedattraktionen - især hvis man sætter pris på fisk. Kokken Umberto Creatini er vendt hjem efter mange år, hvor han har arbejdet på førende restauranter i bl.a. Frankrig, Storbritannien, Belgien, Holland, Tyskland, Sverige, Norge, Rusland, Japan, og Dubai. Han er blandt de kokke der har stået for samlingen af "Livornos køkkenregler". Umberto er ikke alene en god kok, han har også et stort kendskab til kystens historie og dens indflydelse på madlavning og traditioner.

Menu og vinkort

På den velindrettede restaurant serveres der også kødretter og naturligvis pasta. Vinkortet byder på de lokale produktioner, de mest kendte italienske og internationale vine... men giv dig selv mulighed for at udforske dette vinområde. Der er ikke mange kilomter til vinmarkerne hvorfra Sassicaia, Masseto og Ornellaia stammer. Så længe vejret tillader det, kan man nyde Umbertos kreativitet på terrassen.

Værelserne på Hotel Alta La Vista

Outdoor-værelse (med morgenmad)

de ligger alle i stueetagen og vender mod haven, hvorfor de ikke har havudsigt. De har alle selvstændig indgang fra den lille have og er velegnede for gangsbesværede eller rejsende med kæledyr.

Værelse uden havudsigt med morgenmad

de ligger på 1., eller 2. sal og vender mod byen og bakkerne. De har ingen havudsigt men råder alle over balkon.

Værelse med havudsigt og med morgenmad

de ligger på 1. eller 2. sal og nyder udsigt over havet og den toskanske øgruppe. De råder alle over balkon. Der er ingen vej mellem hotellet og stranden så trafikken høres slet ikke, kun havets brusen.

Superiorværelse med havudsigt og med morgenmad

Superiorværelserne har samme beliggenhed og udsigt som de øvrige værelser, men er noget større end stardardværelserne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo, Toscana

Populært i Toscana

search map