Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rustik charme

Indtil 2. Verdenskrig var området primært berygtet blandt toscanerne for malaria og hårde livsvilkår, men i dag er der ikke så meget som én sølle malariamyg tilbage, og skønt her stadig er megen rustik charme, så har fremskridtet og velstanden bestemt også holdt sit indtog her.

Smukt landskab og indbydende byer

Landskabet i indlandet minder ikke meget om den velkendte fra Chianti, men smukt og betagende er det alligevel. De fleste byer er små, men indtagende, og Pittigliano, Sorano og Massa Marittima fortjener et eller flere besøg.

Vinen i Maremma

Det er også hernede, at det ny "Klondyke" for vindyrkning er opstået omkring den søde lille by Scansano. Morellino di Scansano har mange år været en dejlig og solid vin, men i de sidste år har talrige vinmagnater opkøbt land i området, og kvaliteten bliver højere og højere år for år.

Strandene

Strandene er generelt set meget mindre overrendte end dem, man finder længere nordpå i Toscana, da det først og fremmest er italienerne selv, der kommer her, ikke turister.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Villa Borri

Casciana Terme

search map