Anmeldelser af Podere Caggiolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Caggiolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Caggiolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Caggiolo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Toscana i top

Villaen i top. Mange værelser og badeværelser . Beliggenhed super og pool i særklasse. Liggestolene trænger dog til en fornyelse .

Anbefaling til kommende gæster

Cortona er et must . lille halv time fra huset . Rejsetip : Hvis I ikke vil køre til Firenze så tag toget fra Arezzo . 25 min i bil og en god time med et gennemgående tog. Ellers alle små byer er et kig værd .

Podere Caggiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Caggiolo
Villa med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 10 voksne, 2 børn
Navn

Podere Caggiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Caggiolo
Villa med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn

Fantastisk familietur til Toscana

Jeg har været i huset en gang tidligere i 2007. Denne gang var det en familietur for mine børn, svigerbørn og barnebarn plus min søster og en veninde. I alt 12 personer. Det er fjerde gang jeg bruger In-Italia og de er altid lige professionelle. Huset var et samlingssted for storfamilien om aftenen og et godt udgangspunkt for besøg i gamle kendte byer i området. Det er et fredeligt område som ikke er overfyldt af turister og der er mange gode restauranter inden for 15 min. kørsel og priserne er behagelige, må lige nævne Cantucclo di Badicorte som har fantastisk betjening og mad. En i rejseselskabet var lidt skeptisk til at begynde med, men begyndte at tale om hvornår vi skulle afsted igen efter bare to dage. Ejerne af huset er nogle fantastiske mennesker som ikke ved alt det gode de kan gøre for os

Podere Caggiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Caggiolo
Villa med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 7 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Godt sted

Gammelt, renoveret og hyggeligt stenhus, med god plads.
Dejlig have og god pool med fantastisk udsigt over landskabet og til Cortona.

Måske var vi første hold i år - for huset lugtede af "gammelt sommerhus" og den indvendige rengøring var ikke god nok. Godt vi kun var 4 personer, for der var ikke solvogne til flere.

Vi havde alligevel en rigtig dejlig uge på stedet.

Anbefaling til kommende gæster

Cortona ligger tæt på, og er en rigtig hyggelig by og klart et besøg værd - det er Siena helt klart også.
Altesino er en Brunello-vingård, som vi har besøgt hvert år, gennem de sidste 10-12 år.

In-Italia's kommentar

Anders & co. var bestemt ikke de første i huset i år: Det havde været konstant udlejet siden slutningen af marts! Men juni måned havde været helt usædvanlig regnfuld i området, så hvis den foregående uges gæster ikke har sørget for god daglig udluftning, er en vis indelukket duft uundgåelig.

Podere Caggiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed

Taler ikke engelsk, men de er meget venlige
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Caggiolo
Villa med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Hanna med sällskap från ÄLVSJÖ i Sverige bodde på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana från den 13. till den 27. juni 2009.

Hej. Har via min frus mailadress blivit ombedd att lämna en kort beskrivning av vår tid på Podere Caggiolo i marciano della chiana. Vi är mycket nöjda med allt som står inom in-italias intresse. Bemötandet och hjälpsamheten från in-italia var toppen innan avfärd. Huset överträffade våra förväntningar på alla sätt. Värdparet var supermysiga. Omgivningarna fantastiska. Det enda smolket i glädjebägaren var att flyga med ryan air. Den initiala besparingen man gör gentemot en konventionell flygbiljett står inte i paritet till besväret och obehaget under resdagarna. Dom behandlar sina passagerare som boskap, vilket är svårt att stå ut med när man reser med barn. Men, kontentan av vår tid på podere caggiolo var toppenbra!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn
Erling med familj från Täby i Sverige bodde på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana från den 21. till den 28. juni 2008.

Trötta, solbrända, mätta, nöjda kom vi hem efter en veckas vistelse på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana.
Det har varit en fantastisk vecka på alla sätt och vis. Det trevliga sällskapet hade vi med oss hemifrån; Tolv personer med vana att samsas i matlagning och trevligt umgänge.

Podere Caggiolo är ett fantastiskt ställe. Vackert beläget med en härlig utsikt över det storslagna landskaper. Vid den lavendelomringade poolen förstärks detta intryck ännu mer.
På den stora gården finns många platser med skön skugga när man behöver detta. Högsta poäng!!
Poder Caggiolo ligger också bra till för dagsutflykter till platser som Florens, Sienna, Assisi samt en mängd små bergsbyar/städer. Pisa gjorde vi på hemvägen.

Boendet har fungerat bra. Ngt varmt i slutet av veckan i huset med utetemperaturer mellan 35 och 40 varje dag. Köket kunde vara bättre utrustat, t.ex knivar, skärbrädor och kaffebryggare.(En liten omodern sak) Våra "värdar" har varje dag besökt oss, diskret på morgnarna för blomvattning och rengöring av den mycket fräscha poolen, samt försett oss med det lokala vinet och dito oljan. Synd att ingen av oss kunde språket....

Alla kontakter med In-Italia har fungerat på bästa möjliga sätt.
Påminnelse om slutbetalningar, trevligt bemötande vid bokning och andra kontakter.
Jag tror jag kan säga att helhetsintrycket blev över förväntan för samtliga av oss som var med på resan. Vi kommer gärna tillbaka!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 11 voksne, 1 barn
Navn
Aagoth og familie fra Sandnes i Norge boede på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Vi har hatt 2 fantastisk flotte uker i Toscana! Vi fløy til Bologna og hadde leiebil ca. 2 timers kjøretur til Marciano. Huset og området rundt svarte til mer enn forventningene. Vi har vært i Toscana tidligere, men da har vi bodd i Chianti Classico området. Området omkring Marciano della Chiana var meget sjarmerende og det var mye færre turister her enn i det sentrale Toscana - og det var det vi ønsket.

Vi besøkte alle de flotte byene i området, Lucignano, Monte San Savino, Cortona, Arezzo, Castiglion Fiorentino, Montepulciano. Vi var også i Greve, Castellina og Siena samt en dagstur til Rimini og Cesenatico. Etter disse turene var det deilig å komme tilbake til det flotte huset, hagen og svømmebassenget som ble flittig brukt. Svømmebassenget ble rengjort hver dag og etter en uke kom eierne med rent sengtøy. Vi fikk også grønnsaker og olivenolje av dem - meget hyggelige mennesker! Skulle bare ønske at vi kunne mer italiensk.

Da vi ankom lørdag ettermiddag var Spar butikken i Marciano stengt så vi dro til Foiano della Chiana og handlet mat på Coop butikken der som hadde godt utvalg. Vi kan på det varmeste anbefale dette huset og denne delen av Toscana! Vi skal definitivt til Toscana igjen og vi bestiller gjerne hus gjennom In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Signe og familie fra Birkerød boede på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana fra d. 12. til d. 19. maj 2007.

Vi har haft en fantastisk tur og nydt det alle sammen. Huset levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til. Vi fik, udover Marciano hvor der i øvrigt ligger en god lokal restaurant, besøgt Cortona og Arezzo, Mont san Sevino samt Montepulchiano - alle smukke byer der ligger 1/2 til en times kørsel fra huset. Tips til næstkommende: Prøv det hele. Vi går med tanker om at vende tilbage, men skal lige sætte bolig i stand i Deulefit-Frankrig som vi købte her i foråret, så vi tager en puster! - måske til næste år. vi kan varmt anbefale in-italia som formidlere. Det der blev stillet i udsigt og det vi har betalt for holdt 100%.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Ammi med familj från Värmdö i Sverige bodde på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana från den 24. till den 31. mars 2007.

Hej resan gick bra. Vi trivdes verkligen på denna vackra plats och i detta generösa stora härliga hus i en tyst och vilsam miljö. Lite kallt i huset och svårt att få till varmvatten för 8 pers. Vi rekomenderar
verkligem denna värd och kan tillägga att det var mycket trevligt att kunna köpa olivolja från gården. Vi återkommer gärna och kan verkligen rekomendera denna plats och familjen mned det fina huset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Pia og rejsefællerne fra Kastrup boede på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Vi havde en super ferie. Det er vel nok et fantastisk sted. Det er bestemt ikke sidste gang at vor familie besøger Toscana.

Hvis jeg skulle komme med nogle punkter der kunne gøres bedre, så skulle der være nogle større håndklæder. De er meget små.

Vi købte en kaffemaskine til huset, idet der ikke var nogen. Og det er nu svært at leve uden, når man er 12 personer. Der manglede nu også nogle gode køkkenknive. Vi lavede nemlig selv mad hver dag. Og kun italiensk. Vi havde nogle skønne bøger med hjemme fra omkring italiensk madlavning.

Jeg ved godt, at det er småting, og vi købte selv det meste, der manglede. Vi ville under ingen omstændigheder have påtalt dette, hvis ikke I ikke havde forespurgt.

Det er nogle meget søde mennesker, der ejer huset. De kom med frugt og grønt til os 2 gange, og det var bare super dejligt. Det var så ærgerligt, at vi ikke kunne kommunikere med dem, men vi brugte arme og ben, og så gik det nu helt godt alligevel.

Skønt hus, super omgivelser, skøn mad og vin, og hvor er Marciano delle Chiana dog en dejlig by. Og at Italien vandt VM, mens vi var der, var jo en ekstra gevinst. Vi var nede i byen hos Lucca (den lokale cafe over for Sparkøbmanden) og se kampen sammen med alle de lokale. Der var sat stole op helt ud på vejen. Fantastisk oplevelse. Vi fik alle champagne og løb rundt i gaderne med det italienske flag.

Vi var i Rimini, Grosseto, Siena, Arezzo, Perugia, Cortona, Lake Trasimeno, Greve. Alle byer var fantastiske på hver deres måde.

Tak for god behandling. Det er ikke sidste gang at vi har benyttet In-Italia. Længe leve Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Unni og hendes familie fra Uttestad i Norge boede på Podere Caggiolo i Marciano della Chiana fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Vi er meget fornøyde, både med huset og uteområdet. Det er store fine rom med sjel, kjøkkenet er svalt og deilig. Det er litt dårlig utstyrt mht kjøkkenutstyr, som f.eks visper, stekespader osv, ellers bra. På soverommene i 2. etasje kunne det med fordel vært satt inn vifter, da det her er enormt varmt der. Det er velstelt og pent ute og inne. Området er typisk bondeland, stille og rolig, bortsett fra hanen på nabogården som starter opp kl 05.00. Ta med sov i ro!!!

Stedet er et fint utgangspunkt til utflukter, viktig at de som bor der har bil, da det er store avstander. Bassenget er meget bra, ligger fint til med utsikt utover det toskanske landskapet. Det er synd at renseanlegget ikke fungerer optimalt, slik at det danner seg skitt og insekter på bunnen. Det kom ingen der og renset bunnen i løpet av den uka vi var der.

En annen sak som kanskje er vanskeligere å gjøre noe med, er at de som tar i mot ikke kan ett ord engelsk. De er så koselige mennesker, men det hadde nok vært en fordel om noen som kunne litt engelsk var med og tok i mot. I nærområdet er det en del små koselige byer som bør oppleves, men det er ikke gangavstand til noen av dem.

Vi er alt i alt meget fornøyde med oppholdet, fikk sett mye av Toscana i løpet av en uke synes vi. Til slutt: takk for vennlighet og service!

In-Italia's kommentar

Man kunne måske lidt flabet foreslå, at det er udlændingene, som skal lære de indfødtes sprog, ikke omvendt?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map