Anmeldelser af Villa Martina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Martina

Læs personlige anmeldelser af Villa Martina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Martina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Villa Martina - Lucignano

Endnu en gang en helt og igennem fantastisk ferie afholdt i skønne Villa Martina, virkeligt styr på sagerne hos de fantastiske mennesker som konstant er opmærksomme på om gæsterne føler godt tilpas, eneste lille opgaver udfordring er sproget, desværre taler ingen af os italiensk - endnu :-) :-) og vores skønne værter desværre ikke engelsk, grundet dette tog det af og til lidt længere tid inden vi forstod hinanden :-) ikke noget problem - dette er en del af charmen ved dette skønne sted :-)

Eneste lille hage, i den første uge, havde vi nogle meget unge mennesker som naboer, meget kunne man sige om dem, men at fyrer den af og feste, det kunne de :-) :-) dog ikke så smart vores ældste deltage er 76 år og vores yngste 9 mdr. Og når man holder disse aldre er ens nattesøvn ekstrem vigtig, desværre kneb det lidt med det i den første uge, anden uge var vældig fin og meget rolig da vores værter selv beboede nabo huset den uge.

Jeg må endnu en gang rose Caroline - som også denne gang havde fikset det hele for os og, lige ved at sige som sædvanligt, klappede alt til punkt og prikke, tusinde tak til Caroline fra os alle.

Kan kun anbefale in-italia til alle andre der ønsker at holde ferie på denne måde, her kan man trygt bestille din ferie og behøver derefter ikke at spekulere på andet end at pakke son kuffert og finde transporten selv.

Desværre havde vi et lidt velvoksent tordenvejr på anden dagen\natten som fik votes WI FI til at slutte med at fungere, og ikke kom oo at kører igen, ærgerligt, men på den anden side, mere tid til at slappe af og nyde den skønne pool

Villa Martina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Martina
Villa med 16/18 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 12 voksne, 1 barn
Navn
Peter og familie fra Roskilde boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Tusinde tak for en fantastisk ferie.

Vi er netop vendt hjem fra en fantastisk ferie i Toscana. Vi vil gerne takke for den super service vi har fået. I forbindelse med reservationen var der en rigtig god service og det var tydeligt, at I virkelig kender de steder I udlejer. I var rigtig gode til at komme med alternativer, da det hus vi oprindelig ville have lejet var udsolgt. Huset levede 100 % op til vores forventninger.

Næste gang vi skal til Italien bliver det helt sikkert med Jer igen. Vi snakkes ved næste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 8 voksne, 10 børn
Navn
Ole og 13 andre "reiseglade fra Bergen" boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 19. til d. 26. juni 2010.

Grunnet laaaang venting på baggasje i Roma og tilsvarende på leiebiler (totalt 3 timer),kom vi avgårde fra flyplassen kl.1630. Etter noen mil på motorveien ble det total stopp i nye 3 timer, grunnet kollisjon og flere omkomne. Vi ankom derfor Villa Martina sterkt forsinket. Villaen var vanskelig å finne i mørket !
Husets vertinne, veldig koselig, snakket kun italiensk, så vi fikk noe språkproblemer.

Villaen var stor og flott, godt utrustet kjøkken med både vaskemaskin og oppvaskemaskin. Gode soverom og bad. Noe støy fra motorveien for de rommene som var nordvendte. Fine utemuligheter i hagen, kort vei til baker og minimarked. Men, dere kan godt legge innn informasjon om at samtlige butikker har tidlig stenging lørdag og er søndagsstengte.

Fine utfluktsmuligheter til byene omkring. Ved Firenze-besøk anbefales tog fra Arezzo. Besøkte lokal restaurant, Ristorante Walter Redaeli, som anbefales sterkt. Anbefales og lokal taxi som er billig og disponerer store biler.

Villa Martina bør supplere med flere solstoler og utemøbler generelt.

På vegne av 14 reiseglade fra Bergen som gjerne kommer igjen !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 14 voksne
Navn
Svein med familie fra Oslo i Norge boede på Villa Martina og Villa Verde i Lucignano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Ettersom vi leide både Villa Martina og Villa Verde og var totalt 22 personer med stort og smått hadde vi god plass å boltre oss på.

Stedet var perfekt for oss. Aldersspranget var fra 9 til 71 år og alle trivdes fantastisk. Noen syntes det var langt ut på landet, mens andre syntes det var deilig og stille. Vi fikk ordnet leveranse av brød hver morgen fra bakeriet i Croce slik at vi slapp dra ut for å få brød til frokost. Vi måtte dra til Sinalunga for å gjøre innkjøp, og skulle vi spise ute, måtte vi dra til Lucignano. Vi fikk forøvrig kontakt med en lokal taxi som både brakte og hentet oss når vi skulle spise på restaurant. Ellers lagde vi store fellesmåltider og gjorde innkjøpene på COOP i Sinalunga og de lokale slakterforretningene. De hadde utmerkede utvalg av råvarer og måltidene ble uforglemmelige.

Sannsynligvis var ikke dette vårt siste opphold på dette stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 13 voksne, 2 børn
Navn
Wenche og familie fra Oslo i Norge boede på Villa Martina og Villa Verde i Lucignano fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi brukte en uke på å reise til Lucignano. Reisen gikk igjennom Sverige - Tyskland og Østerike for deretter å oppholde oss noen dager i Nord-Italia. Alle våre venner og familie kom frem i tide til Villa Martina og Villa Verde.
Vi hadde det helt fortreffelig i husene. Etter regn og torden på nedturen kom solen akkurat den dagen vi ankom.
Det holdt seg rundt 30gr. hele tiden og vi så ikke en sky. Herlig.
Villa Martina hadde problemer med kloakk. De som bodde der merket samme dag de kom at noe var galt da vannet ikke rant ned i avløpet slik det skulle, men man vil helst tro at alt løser seg av seg selv. Det gjorde det ikke.
Problemet ble elegant løst av en rørlegger som ordnet opp i ekspressfart.
Etter endt uke i Lucignano reiste vi videre i Italia (nordover igjen til Genova) og deretter til Frankrike og Sveits. Fra Sveits forlot vi (jeg og Terje) følget og tok flyet hjem fra Geneve til Oslo.

Etter å har reist rundt i alle disse landene oppdaget vi at i Italia finns det mange hyggelig overnattingssteder som er enkle, hyggelige, rene og billige. Maten er kjempegod og billig og menneskene imøtekommende. Italia er best.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 17 voksne
Navn
Jan Leif og familie fra Arendal i Norge boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 14. til d. 21. juni 2008.

Stedet var fantastisk og vertskapet var svært imøtekommende ,blide og hyggelige.
De pratet dårlig Engelsk men det var ikke noe problem. Vi reiste litt rundt i området og falt pladask for Montepulciano. Koslig og intim by.
Vi tilbrakte veldig lite tid i Lucignano. Villa Martina var absolutt et sted å anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 10 voksne, 2 børn
Navn
Vibeke og familie fra Århus N boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 21. juli til d. 4. august 2007.

Jeg havde inviteret min 3 voksne børn med ægtefæller og børnebørn på ferie i Villa Martina i det dejlige Toscana. Vi var 7 voksne og 7 børn. Vi blev glædeligt overraskede over standarden, da vi så huset, vi havde lejet, der faktisk bestod af 3 lejligheder med egen indgang og et stort fælles køkken, passede det meget fint til os, da vi var 3 familier, der så også kunne have lidt privatliv.

Der var en stor have til huset, hvor de voksne kunne dase i liggestole, mens børnene morede sig i swimmingpoolen, der lå så tæt på huset, at vi altid kunne følge med i, hvad der foregik. Poolen blev rengjort 2 gange om ugen. Der var også både vaske- og opvaskemaskine. Endelig vil jeg nævne, at der var mulighed for at købe dejlig hvidvin til 3 euro og en rigtig god rødvin til 5 euro af husets frue, hvilket vi benyttede os en del af.

Villa Martina ligger meget tæt på byen Lucignano, som vi kom til at holde meget af og besøgte flere gange. Den er ikke nær så touristet som Siena, som også er en dejlig by, men ikke så charmerende som Lucignano. Vi var på flere udflugter til byer i nærheden: Siena, Firenze, Assisi m.fl., - byer, der kunne nås indenfor 1-2 timer. Vi var også en dag på outlet i nærheden af Firenze, hvor de unge fik købt mange dejlige mærkevarer til en rimelig pris.

Vi havde son sagt en skøn ferie i Toscana, værtsfolkene var utroligt søde, så vi har kun godt at sige om opholdet.

Det eneste, der manglede, var nogle mindre gryder (der var kun 1) og så en el-kedel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 12 voksne, 2 børn
Navn
Helge og mange fra hans familie fra Stavanger i Norge boede på Villa Martina og Villa Verde i Lucignano fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Denne turen var særdeles vellykket. Husene, med sin innbyrdes plassering og løsning mht. soverom - kjøkken m.v. passet vårt formål utmerket.

Vertskapet var på plass da vi ankom, og tross at vi ikke er spesielt språkkyndige på Italiensk, fikk vi en grei omvisning og visning av husene. Det eneste hendelsen vi opplevde var en liten feil ved den ene varmtvannsberederen, som ble fikset umiddelbart.

Med sin sentrale plassering fikk vi mye ut av turen, med besøk til San Marino, Pisa, Firenze, Siena, Arezzo, Roma i tillegg til den hyggelige lokale landsbyen Lucignano, som i seg selv er en attraksjon.

Med 24 stk og en aldersspredning som omfatter barn, ungdom og voksne, var dette en ideell plass for sosialt samvær, samtidig som man kan trekke seg tilbake i fred og ro på den store eiendommen.

Vi var i hvert fall godt fornøyd og drar gjerne til Toscana igjen.

Takker for et hyggelig opphold, noe som også kan overbringes til de lokale eierne

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 25 voksne
Navn
Frank, Kirsti og deres mange venner fra Molde i Norge boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 2. til d. 9. juni 2007.

PÅ BILTUR I TOSCANA
Vi hadde invitert 15 venner på fest i Lucignano i Italia, og entret leiebilene i Pisa og kjørte inn i det Toscanske landskapet med kurs for Volterra. Endelig var vi i gang.

Bilkjøring i Italia er noe forskjellig fra det vi er vandt til i Molde. Av de 7 sjåførene som skulle dele på å kjøre våre totalt 4 leiebiler, var det kun en som hadde kjørt i Italia tidligere. Men med mottoet ”bruk vettet og speilene”, og litt øvelse, kjørte alle sammen som italienere etter et par dager. Vår måte å starte forsiktig på kan være et godt tips til andre ”førstegangssjåfører” i en ny trafikkultur. Et annet råd er å bruke GPS, men da bør man ha gjort det tidligere. Vegkryssene kommer raskt på, spesielt på de små vegene. Og de fleste kjører feil noen ganger. Da viser GPS vegen – selv om kart er triveligere.

[...]

LUCIGNANO
Etter en overnatting på Hotel San Lino i Volterra dro vi videre til Lucignano og Villa Martina. Vi brukte GPS for å finne fram, og det gikk greit. Vi er usikre på hvordan det hadde gått dersom vi kun skulle ha kjørt etter den kjøreanvisingen vi fikk tilsendt. Den var litt for grovmasket. Nå gikk det uten at vi måtte ringe etter hjelp. Vi kjørte rett inn til huset med en gang.
Villa Martina var en gledelig opplevelse. Det samme var vertinnen som sto og ventet på oss. Selv om hun bare snakket italiensk klarte vi oss, selv om noen detaljer gikk forbi. (Det ordnet vi opp senere med en telefon til utleiebyrået.) Stedet var enda bedre enn vi hadde håpet, og det var godt utstyrt. Det eneste vi manglet var flere knagger til å henge klær på. Det trengte vi på alle soverommene. Vi var til sammen 17 personer, så det var behov for å bruke sovesofaen i kjøkkenet i 2. etasje. Den var i korteste laget, så den passer egentlig best til barn. Uteområdet derimot, passer alle. Deilig!

RUNDTURER FRA LUCIGNANO
Den uken vi bodde i Lucignano brukte vi til å se oss omkring i Toscana, og i Umbria for to av oss som tok en dagstur til Perugia. Vi benyttet anledningen til å bli kjent i Lucignano, og å besøke Arezzo, Cortona og Montalcino. Fire av oss tok en kjøretur til Greve, og la turen på vinvegen 222. Det var som å kjøre gjennom en ønskeliste! Vi tok også en tur innom Panzano og besøkte slakteren der. Alle disse stedene var det enkelt å nå fra Villa Martina. Chianti er så vakker at det er best å ikke ta bilder der. Vin bør man imidlertid kjøpe med seg, noe vi også gjorde.

MATKURS PÅ VILLA BUONINSEGNA
Under planleggingen av turen har vi hatt uvurderlig hjelp av Lino hos in-italia. Han hjalp oss til å finne et matkurs en av kveldene. Det gjorde vi på Villa Buoninsegna i Rapolano Terme. Det var også et meget vakkert sted, med et meget hyggelig vertskap. Kurset var en stor opplevelse for oss alle, og stemningen var stor da vi satt rundt bordet på terrassen og spiste opp resultatet. Det var første gang de gjennomførte et kurs for 10 personer, og de gjorde det godt, selv om de nok fikk noen nye erfaringer. De er meget flinke og hyggelige, og vi lærte mye om mat. Anbefales til alle som liker god mat!

OPPLEVELSESDAG OG TOSCANSK FESTKVELD
In-italia (Lino) laget en festdag for oss og våre (15) venner. De skaffet buss, tipset oss om hvordan vi kunne lage en fin rytme gjennom dagen, ordnet vinkurs og skaffet ”kokekoner” som sto rundt grytene i Villa Martina (Lucignano) da vi kom hjem ut på ettermiddagen. Dagen inneholdt tur til ”den ideelle byen” Pienza, omvising, orientering, vinsmaking og en fantastisk rustikk lunsj på den flotte vingården Palazzo Bandino i Chinciano Terme, et hyggelig besøk i Montepulciano og som nevnt kokker og festmat rundt langbord i hagen om kvelden. En fantastisk og uforglemmelig dag! Og det beste var at alt var en overraskelse for våre venner!

[siden boede de alle på Hotel Italia i Siena og spredt om i Lucca]

Etter å ha kommet hjem igjen sitter vi fortsatt med smil om munnen og tenker på turen til Italia, på alle opplevelsene, og lurer på hvor lenge vi klarer å holde oss borte denne gangen. Det går nok ikke lenge!
Vi har ikke skrevet om alle de fantastiske matopplevelsene vi har hatt på turen, om rettene vi har spist, vinene vi har drukket og restaurantene vi har besøkt. Da ville dette reisebrevet blitt dobbelt så langt. Men vi har en liten notatblokk i reiseveska vår……………….
De fleste av våre medreisende hadde ikke vært i Italia tidligere, men nå er alle sammen sikre på at de må tilbake igjen – helst så snart som mulig. Vi sier takk for all hjelp og praktiske råd, spesielt til Lino, og ser fram til å benytte in-italia sin kompetanse en annen gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 17 voksne
Navn
Berit og hendes familie fra Kirkenær i Norge boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi har hatt en flott tur til Italia. Nydelig vær i 14 dager og flotte bosteder [anden uge boede de på på Residence Club Continental Resort i Tirrenia]. Villa Martina var akkurat slik vi hadde drømt om, enda litt finere.. Både barn og voksne storkoste seg. Barna bodde for det meste i bassenget , men vi voksne syns plassen også var et flott utgangspunkt for å reise til severdigheter. Sienna, San Gimignano, Chianti , Arezzo, Firenze, San Fillipo kilden. Fint å kunne bo ute på landet og Italienerne vi møtte var veldig imøtekommende. De fleste kunne ikke noe engelsk, men gjorde det de kunne for at vi skulle forstå.Vertskapet hjalp oss så fort det var noe, og de renset bassenget hver dag. Dette satte vi pris på.
Vi er også vedlig fornøyd med In -Italy og vil gjerne benytte dere ved en senere anledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne, 10 børn
Navn
Jens og mange andre fra Hasselager boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

det var en dejlig ferie i et fantastisk område. Vi var meget glade for huset og ikke mindst svømmepølen, som blev anvendt flittigt - det levede helt op til vores forventninger. Den nærliggende by, Lucignano, er meget malerisk, og landskabet omkring er storslået. Det er i det hele taget meget svært at komme i tanke om noget der skulle forbedres.

Vi vil helt sikkert tage til Toscana igen, og det er ikke utænkeligt, at det bliver med In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 15 voksne
Navn
Liv og 15 andre fra Skreia i Norge boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 18. juni til d. 2. juli 2005.

Vi har hatt en kjempefin tur. Selve huset var veldig bra og med et fint svømmebasseng. De som vi leide av var kjempekoselige og veldig ordentlige mennesker. Det var et rent og pent hus vi kom til og et basseng som var nyvasket. De var jevnlig og sjekket huset. Tok med søppel og renset bassenget og spurte om alt var i orden. Ellers bodde vi midt i et område som det var kort vei til mange fine småbyer samt større byer som Siena og Arezzo. Byen Lucignano var veldig koselig. Der vendte vi tilbake gang på gang. Montepultciano var også en veldig koselig småby ca. 20 km. vekk. Byen San Gimignano var kanskje den fineste byen med alle tårnene. Det var heller ikke mer enn 1 times kjøring til Firenze. Italiernene i sin helhet var veldig blide og hyggelige mennesker. Det var lite turister spesielt den første uken og det var veldig fint å se hvordan Italiernene levde. Det var forresten oppvaskmaskin der, noe som vi var veldig glad for, da vi var 16 personer.

Er det mulig at dere kan formidle at vi var kjempe fornøyde med huset og svømmebassenget til de folkene som vi leide av. Det var veldig rent og pent og de fulgte opp hele tiden. Renset bassenget jevnlig og hentet søppel. Vi fikk tlf.nr. så vi kunne ringe og si navnet på huset og de var der kort tid etterpå. Oppvaskmaskinen røk en kveld, vi ringte, de prøvde å fikse det på kvelden men fikk det ikke til, morgenen etter var de der med repratør.Bra service. Den eldre damen var veldig blid og koselig.Det var litt vanskelig å kommunisere da de ikke kunne engelsk og vi ikke så mange italienske ord så det hadde vært fint om dere kunne gi denne tilbakemeldingen til dem. Vi hadde knallvær og 2 utrolig fine uker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 6 voksne, 10 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Populært i Toscana

search map