Villa i Lucignano i Toscana

Villa Martina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fire kilometer uden for den henrivende lille middelalderby Lucignano ligger Villa Martina. Ved Lucignano finder man indkøbsmuligheder og spisesteder.

Familiesamling og afslapning ved poolkanten


Det flotte hus er på hele 500 m² og kan huse op til 18 personer (og skulle det ikke være nok, så kan der bo et dusin til i nabovillaen Villa Verde). Villaen er omgivet af en stor have, hvor man omgivet af cypresser og oliventræer kan køle sig af i et svømmebassin på 12 x 6 meter. I haven finder man desuden borde, stole og grill.

Villa med 16/18 sovepladser:
- I villaens stueetage finder vi stort spisekøkken, stue med pejs, tre soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser. På første sal er der endnu en stue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med karbad, det andet med bruser.

Bygningen rummer desuden en selvstændig lejlighed bestående af stor entré, stue med pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Villaen er udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map