Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis man vil være sikker på at få plads nok til hele familien og vennerne, og ingen skal henvises til at sove i stuerne, så kan man trygt stole på Villa Le Rondini.

Masser af plads

Med ikke færre end 8 soveværelser, 7 badeværelser, 4 stuer, billardrum og meget mere er det svært at føle pladsen trang. Villaen ligger dejligt midt i Toscana, kun 6 km uden for den henrivende middelalderby Lucignano, og er et skoleeksempel på den landlige arkitektur i dette område. Indenfor er der sket lidt mere i løbet af de sidste 200 år, men her er da stadig de klassisk fritliggende bjælker i loftet, og mange steder er møblementet også antikt. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og satellitfjernsyn.

Stor pool

Fra husets store have er der flot udsigt over landskabet. Selv poolen er størrre end sædvanligt her, hele 14 x 6½ meter. Da den store vej Siena-Betolle går i dalen under villaen, skal du være indstillet på at kunne høre den i baggrunden, skønt du umuligt kan se den.

Villaen på Villa Le Rondini

Villa med 16/18 sovepladser

De hele 465 m² beboelsesareal fordeler sig på selve villaen og et anneks. Villaen ligger i tre plan. I stueetagen findes køkken, spisestue, stor opholdsstue med pejs og badeværelse. På første sal findes stue med køkkenhjørne og pejs, fire soveværelser med dobbeltseng og hvert sit badeværelse en suite samt en stor loggia med havemøbler. Fra første sal går en trappe i træ op til anden sal, hvor der findes et soveværelse med tre enkeltsenge. Over for villaen ligger det store anneks i to plan. I stueetagen er der stue med køkkenhjørne, soveværelse med eget badeværelse en suite og billardrum. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, eget tekøkken og badeværelse en suite samt et andet soveværelse med dobbeltseng, eget tekøkken og badeværelse med jacuzzi en suite.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Santa Francesca

Campiglia d'Orcia, Toscana

Villa Martina

Lucignano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Populært i Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

search map