Villa i Lucignano i Toscana

Villa Laura

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Laura er beliggende landligt med en skøn udsigt ned over det omgivende landskab og med kig til middelalderbyen Lucignano. Det er i Lucignano, som du kan gå til på ca. 10 minutter, at du finder butikker og muligheder for at spise ude på en af byens klassiske toscanske restauranter.

Have, terrasse og pool

Villa Laura har en stor have, hvorfra man kan nyde landskabsudsigten, der er flot terrasse, der vender mod dalen Valdichiana, hvor der står havepavillon, bord og stole samt grill. Det er her, du indtager din måltider med kig til de toscanske bakker. Endelig har huset egen pool (9 x 6 m. og med en dybde på 1,4 m.), som er flankeret af en udendørsbruser.

Husets indretning

Huset er indrettet nænsomt og med god hjemlig stil, hvor fokus er på ordentlige materialer og komfort frem for moden i månedens Bo Bedre. Huset består af to etager, med stue, spisekøkken og i alt tre soveværelser og to badeværelser.

Villaen på Villa Laura

Villa med 6 sovepladser

I stueetagen mødes du af villaens rummelige opholds- og spisestuer. Ud over spiseplads, er der sofahjørne med fjernsyn og pejs. Hernede finder du desuden villaens køkken, der har komfur med ovn, mikroovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine og kaffemaskine. Og så er det indrettet med endnu en spiseplads - også her er der pejs og fjernsyn - og der er direkte udgang til haven. Endelig er der badeværelse med bruser og vaskerum med vaskemaskine. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng og et børneværelse med to enkeltsenge og badeværelse med badekar.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map