Anmeldelser af Villa Fosca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fosca

Læs personlige anmeldelser af Villa Fosca som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fosca. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Suuuuuuuuuuper

Hej!
Vi kendte allerede Villa Fosca - vores første tur dertil var for 10 år siden: o) dengang var vi meget begejstrede for ferien i det smukke toscanske landskab - og i dag - i dag endnu mere. Det der især er fedt er at Lucigiano er bekvemt placeret i forhold til at tage på besøg i byerne Siena, Firenze, Arezzo og Cortona!
Vi har besluttet at der bestemt ikke skal gå 10 år igen før vi vender tilbage til "Villa Fosca" !!
Villaen er smukt udført, alt rent og godt vedligeholdt. Der er godt forsynet med håndklæder. Med en helt fantastisk pool og til trods for at ejerne ikke taler tysk har vi med deres gebrokne engelsk og vores nybegynder-italiensk forstået hinanden godt - begge var såååå venlige og imødekommende man følte sig super tilpas lige fra ankomsten! For ikke at nævne de mange dyr og især hushunden Palino - den var bare skøn!
Fra os igen en stoooor tak for alt!
hilsner
Familie Becker fra Tedesco: o)

Anbefaling til kommende gæster

man bør tage en tur til Cortona - det er en smuk gammel by med rig historie og især en storslået udsigt over det smukke Toscana! I byens centrum kan Ristorante il Cacciatore Via Roma 11/13 Cortona varmt anbefales - vi har ikke spist så godt som der i uendelige tider !!

Villa Fosca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Fosca
Villa med 6/8 senge (150 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Jakob og familien fra Kolding boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Villa Fosca er nok det bedste hus, vi har lejet gennem jer. Alt var pænt og iorden og selvom vi delte grund og have med ejerne, mærkede vi nærmest ikke noget til dem. Det var et herligt sted, godt beliggende for udflugter, men vejret var så godt, at vi blev meget ved svømmepølen.

Vi prøvede restaurent 'Il Goccino' i Lucignana, der blev anbefalet på hjemmesiden og den var usædvanlig god.

Men alt i alt et vellykket ophold, jeres vejbeskrivelse voldte os dog store problemer. Bl.a. findes den benzintank der skal drejes ved ikke, men vi spurgte nogle flinke, lokale om hjælp, og de ringede til værtsfamilien, som så hentede os og kørte foran og viste os vejen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Anders og familie fra Sandefjord i Norge boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 11. til d. 25. september 2010.

Har I været glade for byen og området?
Lucignano som er nærmeste by er begrenset i forhold til handling/shopping. Monte San Savino ble vår ”lokale” matstasjon. (ca 15min med bil).
Området er stille, avslappet og akkurat slik vi ønsket at det skulle være Firenze, Siena etc er en forholdsvis kort kjøretur unna og vel vært et besøk

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?

Ja, huset, eierne og området har absolutt stått til forventningene. Huseier bor i et hus rett nedenfor, men oppfattes ikke som sjenerende eller påtrengende. De er veldig hyggelige og behjelpelige med det meste på tross av meget begrensede engelskkunnskaper. En liten ting som må nevnes er insekter og da spesielt fluer som til tider var plagsomt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Camilla og familie fra København boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 17. til d. 31. juli 2010.

Vi havde to dejlige uger i Lucignano. Dejligt hus beliggende 7 minutters kørsel fra byen. Vejen til byen var desværre ikke rigtigt egnet til fodgængere. Selve Lucignano var en hyggelig men dog ret lille by som vi hurtigt fik 'set' - næste gang vil vi nok gå efter en lidt større by.

Ejerne af huset boede på samme grund ved siden af huset. Værtsparret var flinke og hjælpsomme men talte ikke engelsk så vores kommunikation med dem var begrænset. Dejligt poolområde med rigelig plads til os alle. Indendørst havde huset en stue og køkken samt tre værelser - og køkken og stue var store nok til at rumme os alle på regnvejrsdagen. Vi brugte også de to sovepladser i stuen, hvilket dog ikke kan anbefales. Dels grundet sengens ringe kvalitet, dels fordi der ikke kan lukkes af til stuen og dels fordi stuen bruges som gennemgangsrum. Værtsparret havde en del dyr, herunder høns og haner der hyggeligt vækkede os om morgenen :-). Desværre var der også en masse fluer som følge og vi måtte derfor udstyre huset med en fluesmækker :-) - specielt for de der sov i underetagen og ved måltiderne var fluerne til direkte gene og klart et minus. Det er ikke vores første ferieuge i et hus i Toscana men her oplevede vi for første gang en del blæst og over hele perioden - usikkert at sige om husets placering har noget at sige ift til dette men vi havde meget gennemtræk og måtte nogle gange vælge terasse efter hvor det blæste mindst. Igen et minus. Husets værelser var store og rummelige, badeværelserne ligeså og vi modtog huset i fin, ren stand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Erik og familie fra Allerød boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Har I været glade for byen og området?
- Ja+

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Ja+

Har I tips til de næstkommende?
- Egentlig ikke, det hele forløb så godt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
- Det ægtepar, der bestyrer Villa Fosca, er enestående venlige og hjælpsomme. Alt var rent og lyst – og swimmingspoolens vand ligeledes rent med tilsyneladende effektivt rensnings-/filteranlæg. Meget rolige og smukke omgivelser med den fineste udsigt til Lucignano.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Pia med sällskap från Älvsjö i Sverige bodde på Villa Fosca i Lucignano från den 19. juli till den 2. augusti 2008.

Resan var helt underbar! Huset Villa Fosca var sagolikt o över förväntan! De lugna omgivningarna runt huset, de trevliga människorna som skötte om huset o själva huset var helt suveränt! Poolen perfekt o underbar utsikt från pool o hus.Lucignano var en helt underbar riktig Italiensk by, fin histora, lugnt, fina restauranger, gubbar på torget o otroligt trevliga invånare.Det finns så mycket att se o uppleva i närområdet med städer o byar fullt med historia, Sienna, Florence osv, vart man än åker så är det så vackert o alla är så vänliga.Vi är supernöjda med vår resa, huset o In-italia o längtar redan tillbaka! Vi återkommer definitivt nästa år till Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn
Sören med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Villa Fosca i Lucignano från den 28. juni till den 12. juli 2008.

Vi hyrde Villa Fosca under två veckor i månadsskiftet juni - juli 2008 och är oerhört nöjda med vårt val av researrangör och val av hyresobjekt. Huset motsvarade alla våra förväntninger. Vi var 6 personer i "ursprungsbesättningen" plus vår schäferhund Aslan. Villan har tre separata sovrum för 2 personer vardera samt ytterligare sovmöjligheter genom en bäddsoffa i vardagsrummet. Våra två äldre flickor gästade oss under en vecka och för detta arrangemang fungerade det bra med extrabäddarna i bäddsoffan.Vi bilade ner till Italien medan de två döttrarna flög ner till Pisa där vi hämtade och lämnade dem med bil. Avstånd till Pisa är c:a 180 km.Omgivningarna var förtjusande med en underbar vy över staden Lucignano på några kilometers avstånd som dessutom belystes kvällstid och utgorde en vacker fond under middagen ute i loggian. Bil är en nödvändighet (vi bilade ner). Butiker för det nödvändigaste finns i Lucignano och ett stort köpcenter, COOP som är öppet hela dagen, finns 8 km bort i Sinalunga. Våra värdar bodde alldeles strax bakom huset och driver ett jordbruk varför en del trafik kunde höras på mornar och kvällar, men de tog så myckert hänsyn man kan begära och att tuppen börjar gala vid 7-tiden på morgonen förstärker bara den lantliga idyllen. Polen var exemplariskt ren och fräsch. Vi kunde inte önska oss bättre. Det enda vi ångrade på slutet var att vi inte satsade på att köpa till några vassa bröd- och köttknivar redan från början för besticklådan behövde kompletteras. Med det hade vi själva lätt kunnat åtgärda för ett par hundralappar. Där var vi lite för snåla i början.Tilläggas bör bara två saker: grillen var jättebra och att värmen gjorde att vi inte på långa vägar gjorde de utflykter vi hade planerat. Desto skönare var de då att ha Lucignano så nära där det finns både utsökta små restauranger, småbutiker och pitoreska gränder. Vi skulle gärna återvända och rekommenderar gärna både In-Italia och Villa Fosca.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

search map