Anmeldelser af Villa Campoleone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Campoleone

Læs personlige anmeldelser af Villa Campoleone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Campoleone. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe og rejseselskab fra Spenstrup boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi havde en fantastisk tur og stedet var perfekt for os. Jeg vil anbefale at man tager 14 dage, da det er en lang køretur.
Et områder hvor der er en fantastisk natur, tag bare en tur ud i det blå og man finder noget at se på.
Lucignano har torvedag om torsdag, og det er rigtig hyggeligt at opleve. De har også nogle hyggelige spisesteder, så brug området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Anders og familie fra Ishøj boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 26. juni til d. 10. juli 2010.

Huset er rigtig dejligt, godt indrettet, med alt hvad der skal være, og så en virkelig flot parklignende have, med pool. Hvis vi skal ønske noget kunne det være, at nogle af træerne omkring huset blev fældet, så man fik glæde af den udsigt, der så ville dukke op.
Vi bliver helt sikkert kunder hos jer igen, næste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Christer och sällskap från ÅKERSBERGA i Sverige bodde på Villa Campoleone i Lucignano från den 19. till den 26. juli 2008.

Vi är generellt väldigt nöjda. Boendet på Campoleone i Lucignano var perfekt även om det var ren tur att vi hittade dit på små grusvägar mitt i natten... Huset, standarden, poolen och omgivningarna levde verkligen upp till förväntningarna. Trevligt att "värdfamiljen" fanns på plats och tog emot trots den sena timmen och att det stod en korg med det nödvändigaste på köksbordet. Det kan vara bra att påminna gäster som kommer sent på lördagar att "allt" är stängt på söndagar. Det blir svårt att hitta matvaror när boendet ligger långt ute på landet och inte i någon stad/större by. A1:ans "Auto-Grill" är ett alternativ men väldigt dyrt och begränsat utbud och om man inte vet detta innan och stannar till på vägen dit är det långt tillbaka...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Stig og familien fra Stavanger i Norge boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 28. juni til d. 12. juli 2008.

Vi hadde et svært hyggelig opphold i Lucignano. Eiendommen svarte absolutt til forventningene - spesielt var vi imponerte over uteområdene inkl. basseng. Området er jo spennende, og det er kort avstand til mange fine byer - Siena, Pienza, Montepulciano etc. Vi ble også svært godt mottatt av vertskapet som var hyggelig serviceinnstilte. Forøvrig var det svært varmt i deler av perioden (ca. 35 grader), og da savnet vi air condition.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Familien Hansen fra Allerød boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 28. juli til d. 11. august 2007.

Netop hjemvendt fra en familieferie i Villa Campoleone v/ Lucignano vil vi gerne give lidt rejseoplevelser videre. Vi en familie på 8 personer blev efter at have haft problemer med at finde huset, vel modtaget ved huset af udlejeren, der talte et udmærket engelsk. Vi fik en god introduktion til huset og omgivelserne og som en dejlig overraskelse var der i køkkenet en stor kurv med brød, pasta, tomater , vin , vand m.m. så vi lige kunne klare os til et måltid inden vi måtte ud og handle.

Huset og omgivelserne svarede helt til vores forventninger og de billeder der var på hjemmesiden, alt fungerede fint. Skulle der opstå problemer var der flere telefonnumre, vi kunne ringe til. Huset ligger på en meget stor grund så der var rigtig plads for børnene til at udfolde sig, og ikke mindst den store pool var et yndet opholdssted.

Vi besøgte også restauranten ”IL Goccino” og kan ligeledes tilslutte os at den er et besøg værd. Bortset fra vores problemer med at finde huset efter kørselsvejledningen og endda med flere af de lokales hjælp , så kan vi give varmt anbefale Villa Campoleone.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Rune og familie fra Varhaug i Norge boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Har I været glade for byen og området?
Det var en veldig trivelig by, vi benyttet oss også av dets resturanter som var veldig bra.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi var i Italia i totalt 2 uker, hvor den første uken ble benyttet til å reise til flere byer/steder i Toscana. Lucignano var utvilsomt en av de mest sjarmerende byer vi besøkte.

Har I tips til de næstkommende?

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Kjørebeskrivelsen til huset var veldig dårlig, vi brukte nok en time på leting før vi fant frem. Huset /eiendommen var generellt bra, stedets eier var veldig hyggelig og hjelpsom. Men.... når man betaler nesten 25 tusen for et hus en uke, så forventer man topp kvalitet. For en slik sum ville jeg forventet at der b.la var airconditioning, vi var to familier på totalt 8 stykker som da gjorde at vi naturligvis måtte benytte alle soverom i huset, pga varmen var det umulig å benytte soverommet i 2 etg. hvilket gjorde at vi måtte flytte madrassene fra 2 etg. og legge dem i stuen. Videre var 1 av badene i hovedetasjen veldig dårlig, i dusjen måtte man la vannet renne i minst 2-3 minutter før der kom noe lunkent vann, i tillegg var selve dysjhåndtaket slik at vannstrålene ble "harde" og ubehagelige. Generelt så har jeg problemer med og kalle huset for et "luksushus", det som var veldig bra og som nok er grunnen til at vi ikke "klager" er at uteområdet/bassenget var kjempe

In-Italia's kommentar

Vi har da heller aldrig kaldt Villa Campoleone for et luksushus. Der skal langt mere til, før vi bruger ordet luksus. Men vi står fast på, at villaen er af høj kvalitet. Skal man have luksusvillaer i Toscana, kommer man desværre ingen vegne med 25.000 kr... den slags koster nærmere det tredobbelte, og priser over 200.000 kr. er ikke et særsyn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Hotel Sovestro

San Gimignano

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map