Villa i Lucignano i Toscana

Villa Campoleone

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tre kilometer uden for den henrivende middelalderby Lucignano ligger Villa Campoleone midt i en stor have, der er indhegnet og byder på et 12 x 6 meter stort svømmebassin, havemøbler og grill. Villaen er velmøbleret og har al moderne komfort, så som vaskemaskine, opvaskemaskine og satellitfjernsyn.

Da den ligger lige op til en lille egeskov, har man en meget stor grad af "privatlivets fred". Lucignano, der ligger ca. tre kilometer herfra, byder på diverse indkøbsmuligheder, caféer og restauranter.

Villaen på Villa Campoleone

Villa med 8/9 senge (130 m²)

Villaen er på 130 m² fordelt på to plan. I stueetagen har man en stor og lys stue med pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser/toiletter, hvoraf det ene har karbad (og det andet har bruser) og ligger en suite med et af soveværelserne. Man kommer op på første sal via en vindeltrappe, og heroppe finder vi et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en opredning samt badeværelse/toilet med bruser. Ud for stuen findes en overdækket terrasse med borde og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populært i Toscana

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

Borgo dell'Era

Volterra

search map